Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Forró csokipuding csokiszósszal

Forró csokipuding csokiszósszal
Forró csokipuding csokiszósszal
40 perc / előkészület: 10 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Sütés előtt elég furcsán fog kinézni, de nem baj.

hozzávalók / 5 adag

Piskóta

Szósz

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A piskótához az összes hozzávalót egy fakanállal összekeverjük.
  2. Sütőpapírral kibélelt tepsibe öntjük (még ne rakjuk be a sütőbe).
  3. A szószhoz a vizet egy lábosban felforraljuk, majd belekeverjük a barna cukrot és a cukrozatlan kakaóport.
  4. Miután csomómentesre keverjük, még forrón ráöntjük a még nyers piskótatésztára.
  5. 180°-ra előmelegített sütőben 25-30 percig sütjük.
  6. Melegen tálaljuk.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 906
elküldve: 0
receptkönyvben: 22
elkészítve: -
Facebookon megjelent: 1

szakács

Mészáros Bianka

Mióta szakács: 2015.09.06.
1 recept

receptjellemzők

konyha: angol
mikor: mindig
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
kategória: édes süti
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 5 főre
fogás: desszert

receptkategóriák

egyéb elnevezések

csokis süti, csokiszószos csokis süti, csokis kocka

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

799
finomliszt 160 g
cukrozatlan kakaópor 60 g
vaj 200 g
cukor 200 g
tojás 4 db
tej 60 ml
cukrozatlan kakaópor 1 púpozott ek
barna cukor 200 g
víz 500 ml