r
Nosalty Logó

Focaccia keNoe konyhájából

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Focaccia keNoe konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
160 °C
  • 10% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 8% Zsír

Tésztához

Feltéthez

Összesen 1532 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 8% Zsír

Tésztához

Feltéthez

Összesen 3064 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 8% Zsír

Tésztához

Feltéthez

Összesen 256 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 44% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Likopin
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    55.5 g

Zsír

  • Összesen
    47.8 g
  • Telített zsírsav
    18 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    23 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    79 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4138 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    105 mg
  • Kálcium
    613 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    169 mg
  • Foszfor
    827 mg
  • Nátrium
    2404 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    221.4 g
  • Cukor
    18 mg
  • Élelmi rost
    14 mg

VÍZ

  • Összesen
    256.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    201 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    18 mg
  • D vitamin:
    16 micro
  • K vitamin:
    35 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    201 micro
  • Kolin:
    94 mg
  • Retinol - A vitamin:
    174 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    323 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    20656 micro
  • Lut-zea
    760 micro
Összesen 1532 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 44% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Likopin
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    111 g

Zsír

  • Összesen
    95.6 g
  • Telített zsírsav
    35 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    46 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    158 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    8275.9 g
  • Cink
    14 mg
  • Szelén
    211 mg
  • Kálcium
    1227 mg
  • Vas
    18 mg
  • Magnézium
    339 mg
  • Foszfor
    1653 mg
  • Nátrium
    4807 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    442.9 g
  • Cukor
    35 mg
  • Élelmi rost
    27 mg

VÍZ

  • Összesen
    513.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    403 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    36 mg
  • D vitamin:
    32 micro
  • K vitamin:
    69 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    18 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    401 micro
  • Kolin:
    188 mg
  • Retinol - A vitamin:
    348 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    645 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    41312 micro
  • Lut-zea
    1520 micro
Összesen 3064 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 44% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Likopin
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.3 g

Zsír

  • Összesen
    8 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    13 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    693.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    18 mg
  • Kálcium
    103 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    28 mg
  • Foszfor
    138 mg
  • Nátrium
    403 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    37.1 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    43 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    34 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    34 micro
  • Kolin:
    16 mg
  • Retinol - A vitamin:
    29 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    54 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    3460 micro
  • Lut-zea
    127 micro
Összesen 256 Kcal

Hozzávalók

Tésztához

Feltéthez

Elkészítés

Tésztához

  1. A tészta hozzávalóit gépben vagy kézzel összegyúrjuk, és megkelesztjük.
  2. A megkelt tésztát 2 db 26 cm-es kerek sütőlapra simítjuk.
  3. A szárított paradicsomot és olajbogyót egyenletesen eloszlatjuk a tésztán, ujjunkkal kicsit belenyomkodva a tésztába, majd a paradicsomos olajjal meglocsoljuk az egészet.
  4. Egy nagy kerek mozzarellát eltépkedünk, és a fűszeres, illatos tésztára halmozzuk.
  5. Előmelegített sütőben aranybarnára sütjük, 160 fokon, kb. 20 perc alatt.
  • Sütés hőfoka: 160 °C
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 8 alkalommal
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 2626
  • Feltöltés dátuma: 2013. szeptember 04.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Imádom az olasz konyhát! :) A fűszeres olajos-bazsalikomos szárított paradicsom a kedvencem. Mindez egy finom lepénytésztán isteni, frissen sülve a nyár ízeit idézi. Vacsoraötletnek remek.:)

Hozzászólások

pussycat

Milyen sutoben sutod, holegkevereses vagy hagyomanyos?

Törölt felhasználó

Szia! Hagyományos süt?ben sütöm! :)

pussycat

Koszonom a gyors valaszt! Enmentettem:)

Törölt felhasználó

Szia! Hagyományos süt?ben sütöm! :) ( Az el?z? hsz is én voltam!! )

tenger

Nagyon-nagyon gusztusos! :-) Köszi a receptet, t.

Hozzávalók

Tésztához

Feltéthez

Címlapról ajánljuk

Ifjú magyar szakácstehetség aratott nagy sikert Párizsban

Óriási sikert aratott a magyar csapat a nívós nemzetközi gasztronómiai versenyen, a Párizsban megrendezett Chaine des Rotisseurs gasztronómiai világszervezet Ifjúsági Szakács Világbajnokságán. Szeptember 25-én a Novák Iván, Kovács Lázár (Lázár Chef) és Barka Áron vezette csapat lenyűgöző teljesítményt ért el a megmérettetésben.

Nosalty

További cikkek

Heti menü: melengető és sűrű ragulevesek hete

A ragulevesekben az a jó, hogy készülhet csirkével, borjúval, sertéssel, de akár a zöldségeknél is maradhatsz. Kerüljön bele tárkony, petrezselyem vagy kapor, esetleg mustár, tejföl, és persze a levesbetéttel is variálhatsz! Minden raguleves mellé ajánlunk egy-egy pompás főfogást, és a desszert sem marad el.