Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Fetasajtos-pite

Fetasajtos-pite
Fetasajtos-pite
30 perc / előkészület: 5 perc sütés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy francia családnál ettem hasonlót, ennek reprodukciója ez a recept.

Önmagában a feta sajt fojtós és száraz, pláne megsütve. Együk köretként például főzelékhez. Jól illene hozzá egy adag tapenade, valamilyen olajos halból készült szósz salátával vagy sült gyümölcs (füge borban, sárgabarack balzsamecettel...). 

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Mielőtt becsomagolnánk a fetát, locsoljuk meg belül is olívaolajjal a réteslapot.
  2. Süssük barnulásig (ízlés szerint felvert tojással bekenhetjük).
  3. Tálaljuk tapenade-val, valamilyen olajos halból készült szósszal és salátával vagy sült gyümölccsel (füge borban, sárgabarack balzsamecettel...).
  • sütési hőfok: 180°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 3
össznézettség: 528
elküldve: 0
receptkönyvben: 19
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

csakegygourmet

Mióta szakács: 2016.05.23.
22 recept

receptjellemzők

konyha: francia
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: rétes
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

sós rétes

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

356
réteslap 3 db
feta sajt 200 g
olívaolaj 3 ek
méz 3 ek
fekete olajbogyó 100 g
szezámmag 3 ek