Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Fahéjas eperkrémleves

Fahéjas eperkrémleves
Fahéjas eperkrémleves
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Szerencsére idén sem lehet panasz az epertermésre, így amellett, hogy epret ettünk reggel, délben, és este, olyan finomságok is készültek belőle, mint lekvár, fagyi, különböző sütemények, és ez a pikáns, frissítő leves. A tavasz esszenciája egy könnyed, selymes, rózsaszín kompozícióba zárva.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az epret alaposan megmossuk, negyedeljük, és összeturmixoljuk.
  2. Hozzáadjuk a mézet, a fahéjat, a joghurtot és az almalevet, az egészet egyneművé keverjük.
  3. Behűtve tálaljuk.
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 7 908
elküldve: 3
receptkönyvben: 117
elkészítve: 2/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Via

Mióta szakács: 2011.11.10.
17 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
vegetáriánus: lakto vegetáriánus
kategória: levesek
szezon: nyár
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: leves

egyéb elnevezések

joghurtos eperkrémleves, mézes eperkrémleves, eperkrémleves főzés nélkül

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

124
eper 50 dkg
joghurt 2 dl
almalé 1.5 dl
méz 2 ek
fahéj 1 kávéskanál