Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Eperhab

Eperhab
Eperhab
5 perc / előkészület: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Gyors és egyszerű. Akár profiterolba, képviselőfánkba lehet rakni. :)

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Eper 2/3-át összetörjük villával, a többit apró darabokra vágjuk.
  2. A tojásfehérjét a többi hozzávalóval összekeverjük habverővel, míg meg nem keményedik a tojásfehérje.
  3. Hozzáadjuk az összetört epret, amit még habverővel keverünk bele, majd a darabolt epret csak fakanállal beleforgatjuk, és kész.
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 6
össznézettség: 1 098
elküldve: 0
receptkönyvben: 10
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

toth_greta98

Mióta szakács: 2020.05.12.
1 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig, ebéd, uzsonna
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
kategória: édes krém
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szezon: tavasz
adag: 4 főre
fogás: desszert
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

eperkrém

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

74
eper 20 dkg
tojásfehérje 2 db
porcukor 4 csapott ek
rumaroma 6 csepp
vaníliás cukor 2 teáskanál