Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Egres krémdesszert

Egres krémdesszert
Egres krémdesszert
30 perc / előkészület: 15 perc főzés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Mindenmentes desszert, friss gyümölcsöt használva.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Előre elkészíthető, főleg, ha allergiában szenvedő vendéget várunk.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az egrest megmossuk, és szárát és végeit lecsipkedjük. Vízben feltesszük főni. 15 perc alatt megpuhul. Hagyjuk langyosra hűlni, és belekeverünk 2 evőkanál édesítőszert.
  2. A tápiókalisztet, a tojássárgájával kikeverjük.
  3. A kókusztejet feltesszük forrni közepes lángon. (Ne hagyjuk, hogy felforrjon.) Ha már meleg, belekeverjük a tojássárgás tápiókalisztet. Habverővel csomómentesre keverjük. Hagyjuk besűrűsödni kicsit, majd levesszük a tűzről. Ha langyosra hűlt, belekeverünk 2 evőkanál édesítőszert.
  4. A kókuszkrémet 4 pohár között elosztjuk. A megfőtt, kihűlt egrest elosztjuk a poharak között, és kicsit elkeverjük.
  5. Hűtőbe tesszük egy éjszakára. Másnap tálaljuk. Pár napig eláll a hűtőben.
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 104
elküldve: 0
receptkönyvben: 7
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

sWaddyWaddy

Mióta szakács: 2013.09.01.
398 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes
kategória: édes krém
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: desszert

receptkategóriák

egyéb elnevezések

Laktózmentes krém, gyümölcsös krém, gluténmentes krém, gluténmentes desszert, laktózmentes desszert

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

286
egres 35 dkg
víz 1 ek
édesítőszer 4 ek
tojássárgája 2 db
tápiókaliszt 1 púpozott ek
kókusztej 4 dl