r
Nosalty Logó

Dupla karamellás süti

NS
Dupla karamellás süti
adag
Idő
perc
Költség
megfizethető
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

A tetejéhez

1198
Kalória
21.4g
Fehérje
117.3g
Szénhidrátok
69.6g
Zsír
83.6g
Víz
325.5g
Koleszterin
914.3mg
Rost
67.7g
Cukor
  • 7% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 24% Zsír

A tésztához

A krémhez

A tetejéhez

Összesen 1198 kcal
  • 7% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 24% Zsír

A tésztához

A krémhez

A tetejéhez

Összesen 4790 kcal
  • 7% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 24% Zsír

A tésztához

A krémhez

A tetejéhez

Összesen 239 kcal
  • 7% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 24% Zsír
  • 29% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    21.4 g

Zsír

  • Összesen
    69.6 g
  • Telített zsírsav
    15 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    28 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    17 g
  • Koleszterin
    326 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1133.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    39 mg
  • Kálcium
    417 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    309 mg
  • Nátrium
    349 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    117.3 g
  • Cukor
    68 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

Víz

  • Összesen
    83.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    626 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    65 micro
  • K vitamin:
    58 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    54 micro
  • Kolin:
    257 mg
  • Retinol - A vitamin:
    591 micro
  • α-karotin
    11 micro
  • β-karotin
    408 micro
  • β-crypt
    10 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    333 micro
Összesen 1198 kcal
  • 7% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 24% Zsír
  • 29% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    85.5 g

Zsír

  • Összesen
    278.3 g
  • Telített zsírsav
    59 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    111 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    66 g
  • Koleszterin
    1302 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4533.2 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    154 mg
  • Kálcium
    1666 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    68 mg
  • Foszfor
    1237 mg
  • Nátrium
    1397 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    469.1 g
  • Cukor
    271 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

Víz

  • Összesen
    334.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2505 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    26 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    262 micro
  • K vitamin:
    234 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    215 micro
  • Kolin:
    1029 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2365 micro
  • α-karotin
    46 micro
  • β-karotin
    1631 micro
  • β-crypt
    40 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1332 micro
Összesen 4790 kcal
  • 7% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 24% Zsír
  • 29% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.3 g

Zsír

  • Összesen
    13.9 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    65 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    225.9 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    83 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    3 mg
  • Foszfor
    62 mg
  • Nátrium
    70 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    23.4 g
  • Cukor
    13 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

Víz

  • Összesen
    16.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    125 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    12 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    11 micro
  • Kolin:
    51 mg
  • Retinol - A vitamin:
    118 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    81 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    66 micro
Összesen 239 kcal

Elkészítés

A tésztához

  1. A tojásokat szétválasztjuk, a sárgáját habosra keverjük a margarinnal és a cukorral, beletesszük a lisztet és a sütőport és a tojásfehérje keményre vert habját.
  2. Előmelegített sütőben megsütjük.
  3. A tejet feltesszük a tűzre, beletesszük a margarint, a karamellás cukrot és a lisztet.
  4. A pudingot kevés tejjel és a cukorral elkeverjük, és beleöntjük a tejbe, és állandó keverés mellet sűrűre főzzük. Ne ijedjünk meg, ha a karamella cukor nem olvad el, direkt ez a jó benne.
  5. Rásimítjuk a kihűlt tésztára.
  6. A tetejére a tejben elkeverjük a habot és a habfixet, kemény habbá verjük, a sütemény tetejére tesszük, és megszórjuk kakaóporral.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 20 perc
  • Főzés ideje: 10 perc
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés

Úgy gondoltam, hogy ha karamellás, akkor duplán legyen élvezetes az ízvilága.

További receptek

Hájas tészta

Nevezhetnénk a „legbűnösebb levelesnek” is, olyan mennyiségű sertéshájjal készül ez a lemezes, ropogós, foszlós sütemény. De el kell ettől tekinteni, hiszen tényleg felejthetetlen ...

Lakos Benedek

Címlapról ajánljuk

Top Receptek

Zsidótojás

A zsidótojás egy hagyományos kóser étel, ami feltételezhetően Lengyelországból érkezett hazánkba, ezért lengyel tojás néven is ismert. Hagyományosan libazsírral készült, ami mellé ...

Kárpátok-krémes

A lengyel cukrászat nagy kedvenc süteménye, a karpatka két réteg égetett tésztából és egy nagy adag, lágy vaníliakrémből áll. A torta hullámos felszínét porcukorral behintve kapjuk ...