Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Diós-rumos muffin

Diós-rumos muffin
Diós-rumos muffin
30 perc / előkészület: 10 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Anyukám kevence.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Minden hozzávalót összekeverünk géppel, de kézzel is meg lehet csinálni.
  2. A muffin sütőformába papírokat teszünk, vagy kivajazzuk, és kb. 3/4-ig megtöltjük a masszával.
  3. Előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 14 303
elküldve: 4
receptkönyvben: 125
elkészítve: 2/5
Facebookon megjelent: -

szakács

Pechula Alexa

Mióta szakács: 2010.08.22.
22 recept

receptjellemzők

konyha: amerikai
mikor: mindig
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: muffin
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

diós muffin, rumos-diós sütemény

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

verity
Verity / verity Thu, 2013-06-06 16:28

Biztos én vagyok a béna szakács, de ez a "dió ízlés szerint" kicsit pongyola megfogalmazás. Mert sót, fűszert még csak tudok ízlés szerint adagolni, de dióból az 1-2 csipet kicsit kevés, ha meg többet teszek, ki tudja, nem lesz túl kemény, tömör a tészta.
Szóval mennyi dió kell bele?

680
finomliszt 25 dkg
cukor 10 dkg
tojás 1 db
tej 2.5 dl
napraforgó olaj 0.7 dl
sütőpor 1 csomag
dió 10 dkg
rum 10 ml