Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Diós ropogós

Diós ropogós
Diós ropogós
40 perc / előkészület: 20 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Réges-régen belőtt sütim.

hozzávalók / 8 adag

ajánlat

Sokáig elálló, remek süti.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Elmorzsoljuk a lisztet a vajjal.
  2. Hozzákeverjük a diót és a cukrot.
  3. Krátert formálunk, abba ütjük a tojásokat, összedolgozzuk.
  4. Adjuk a tejfölt, sót, reszeljük a citrusok héját.
  5. Jól összedolgozzuk és fél cm vastagra nyújtjuk.
  6. Tepsibe terítjük és éles késsel felszeleteljük.
  7. Tojással kenjük.
  8. Közepes tűznél addig sütjük, míg kifehéredik.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 17 997
elküldve: 1
receptkönyvben: 243
elkészítve: 3/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Harmathy Ildikó

Mióta szakács: 2008.09.03.
313 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: reggeli, tízórai, uzsonna
szezon: bármikor
kategória: édes keksz
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kalória: átlagos
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: desszert
adag: 8 főre

egyéb elnevezések

Diós linzer

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Törölt Felhasználó
Törölt Felhasználó Mon, 2011-03-21 14:35

Very informative post. Thanks for taking the time to share your view with us.

muphrid
muphrid / muphrid Mon, 2010-11-08 19:17

Kedves Ildikó!
Tudtam, hogy ismerős a kép! Receptek, képek a nosalty-ról, többek közt az Öné is: http://href.hu/x/dnj0
Kezd ez a dolog nagyon bosszantani... Tegnap írt nekem Skorpió, hogy megtalálta a receptemet, én felismertem Fahéj receptjét, és ahogy a képeket nézegettem, ez is ismerős volt. A hölgy a megkeresésemre eddig még nem válaszolt...
Vica

Törölt Felhasználó
Törölt Felhasználó Tue, 2009-10-13 18:15

Ehhez a süteményhez nem kell cukor?

484
finomliszt 25 dkg
dió 25 dkg
cukor 8 ek
vaj 10 dkg
tojás 2 db
tejföl 2 ek
1 csipet
citromhéj 1 citromból nyert
narancshéj 1 narancsból nyert
tojás 1 db