Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Datolyás-banános zabpalacsinta, ahogy Evelin készíti

Datolyás-banános zabpalacsinta, ahogy Evelin készíti
Datolyás-banános zabpalacsinta, ahogy Evelin készíti
15 perc / előkészület: 5 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Kedvet kaptam egy kicsit egészségesebb, ám finom palacsinta elkészítéséhez. Aki édesebben szereti, tehet még bele mézet, cukrot vagy ízesítőt kedve szerint.

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az összes hozzávalót összeturmixoljuk. Kicsit sűrűbb masszát kell kapjunk.
  2. Közepes lángon, pici olajon, tapadásmentes serpenyőben süssük, nagyjából 1,5-2 percig oldalanként. Kis adagokat tegyünk, és ne kezdjünk el túl hamar alápiszkálni spatulával, akkor ugyanis hajlamos "összecsúszkálni".
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 600
elküldve: 0
receptkönyvben: 21
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Evelin Tekla

Mióta szakács: 2015.01.28.
8 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig, reggeli
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
szakács elkészítette: párszor készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, tejmentes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: palacsinta
adag: 3 főre
fogás: desszert
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

amerikai zabpalacsinta, datolyás tésztájú palacsinta

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

229
banán 1 nagy db
zabpehely 80 g
mandulatej 1 dl
tojás 1 db
sütőpor 1 késhegynyi
datolya 1 db
méz 1 ek
fahéj 1 kávéskanál
napraforgó olaj 1 ek