Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Cukor- és lisztmentes rebarbarás túrós

Cukor- és lisztmentes rebarbarás túrós
Cukor- és lisztmentes rebarbarás túrós
50 perc / előkészület: 10 perc sütés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Pillanatok alatt összedobható, finom, pikáns ízű sütemény. Kiváló frissítő a nyári napokon, amikor valamilyen süteményre vágyódunk. Tálalható langyosan, de behűtve is fogyaszthatjuk, mindenhogy nagyon finom! :)

hozzávalók / 6 adag

ajánlat

Rebarbara helyett készíthetjük meggyel, barackkal vagy vegyes piros gyümölcsökkel. Kiváló lisztmentes alaprecept, bármivel kombinálható.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A pudingport összekeverjük a stevia-val. Hozzáadjuk a három tojást, és alaposan összekeverjük.
  2. Egy tálban összetörjük a ricottát, és a tojásos masszához keverjük. A sütőporral vegyített grízt hozzáadjuk ehhez a keverékhez, és alaposan összeforgatjuk. Ezután mehet bele a megtisztított és felkockázott rebarbara, és ezzel is összekeverjük.
  3. Kivajazott tepsibe öntjük a masszát, és előmelegített 180 fokos sütőben 35-40 perc alatt készre sütjük.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • tepsi mérete: 22x36 cm
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 294
elküldve: 2
receptkönyvben: 32
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

medea

Mióta szakács: 2014.04.03.
134 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
kalória: alacsony
diéta: cukormentes
kategória: édes süti
nehézség: könnyű
szezon: nyár
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 6 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

lisztmentes-túrós pite, rebarbarás-túrós süti

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

227
ricotta 50 dkg
vaníliás pudingpor 1 tasak
vaníliaaroma 1 teáskanál
tojás 3 db
búzadara 2 csapott ek
foszfátmentes sütőpor 1 teáskanál
stevia por 5 ek
rebarbara 30 dkg