r
Nosalty Logó

Cukor- és gluténmentes barackos-ricottás torta

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Cukor- és gluténmentes barackos-ricottás torta
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
170 °C
  • 5% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 6% Zsír

Piskóta készítése

Krém készítése

Összesen 383 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 6% Zsír

Piskóta készítése

Krém készítése

Összesen 1530 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 6% Zsír

Piskóta készítése

Krém készítése

Összesen 142 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    13.4 g

Zsír

  • Összesen
    14.6 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    211 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    582.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    19 mg
  • Kálcium
    172 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    28 mg
  • Foszfor
    216 mg
  • Nátrium
    145 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    49 g
  • Cukor
    18 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    166.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    238 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    11 mg
  • D vitamin:
    46 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    36 micro
  • Kolin:
    158 mg
  • Retinol - A vitamin:
    151 micro
  • α-karotin
    17 micro
  • β-karotin
    1000 micro
  • β-crypt
    97 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    323 micro
Összesen 383 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    53.5 g

Zsír

  • Összesen
    58.2 g
  • Telített zsírsav
    30 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    15 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    843 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2330.4 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    76 mg
  • Kálcium
    686 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    112 mg
  • Foszfor
    866 mg
  • Nátrium
    579 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    195.9 g
  • Cukor
    73 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    665.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    953 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    43 mg
  • D vitamin:
    184 micro
  • K vitamin:
    15 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    142 micro
  • Kolin:
    631 mg
  • Retinol - A vitamin:
    602 micro
  • α-karotin
    68 micro
  • β-karotin
    4000 micro
  • β-crypt
    390 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1292 micro
Összesen 1530 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5 g

Zsír

  • Összesen
    5.4 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    78 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    216.8 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    64 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    10 mg
  • Foszfor
    81 mg
  • Nátrium
    54 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    18.2 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    61.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    89 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    17 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    13 micro
  • Kolin:
    59 mg
  • Retinol - A vitamin:
    56 micro
  • α-karotin
    6 micro
  • β-karotin
    372 micro
  • β-crypt
    36 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    120 micro
Összesen 142 Kcal

Hozzávalók

Piskóta készítése

Krém készítése

Elkészítés

Piskóta készítése

  1. Először a folyékony hozzávalókat összekeverjük robotgéppel, majd hozzáadjuk a lisztet, és tovább keverjük. Sütőpapírral bélelt, 18 cm-es, kapcsos tortaformába öntjük, és 170 fokon sütjük kb. 25 percig.

Krém készítése

  1. Amikor kész a piskóta, ha tudjuk, vágjuk ketté, ha nem, akkor ez lesz az alja. Megkenjük baracklekvárral, rá a xilites ricotta, arra pedig daraboljunk barackot. Ha van még egy piskótánk, akkor ugyanezt megismételjük. Jó étvágyat hozzá. :)
  • Sütés hőfoka: 170 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 18
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Receptkönyvben: 30
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 2317
  • Feltöltés dátuma: 2014. július 03.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Itt a barackszezon, és mindig is imádtam a gyümölcsös tortákat. :)

Hozzávalók

Piskóta készítése

Krém készítése

Címlapról ajánljuk

A répatortás kekszszendvics, amit minden nap harapnánk uzsonnára

Nehéz percek következnek most az édesszájúak számára: ez a "szendvics" nem holmi felvágottal-sajttal készül, hanem egy pazar répatorta még pazarabb hozzávalóival! Húsvétra, de egy sima hétvégére vagy hétköznapra is kiváló önsimogató és családjutalmazó süteményről van szó. Így készül nálunk a répatortás kekszszendvics:

Nosalty

További cikkek