Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Cukor- és gluténmentes barackos-ricottás torta

Cukor- és gluténmentes barackos-ricottás torta
Cukor- és gluténmentes barackos-ricottás torta
35 perc / előkészület: 10 perc sütés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Itt a barackszezon, és mindig is imádtam a gyümölcsös tortákat. :)

hozzávalók / 4 adag

Piskóta készítése

Krém készítése

Szólj hozzá!

elkészítés

Piskóta készítése

  1. Először a folyékony hozzávalókat összekeverjük robotgéppel, majd hozzáadjuk a lisztet, és tovább keverjük. Sütőpapírral bélelt, 18 cm-es, kapcsos tortaformába öntjük, és 170 fokon sütjük kb. 25 percig.

Krém készítése

  1. Amikor kész a piskóta, ha tudjuk, vágjuk ketté, ha nem, akkor ez lesz az alja. Megkenjük baracklekvárral, rá a xilites ricotta, arra pedig daraboljunk barackot. Ha van még egy piskótánk, akkor ugyanezt megismételjük. Jó étvágyat hozzá. :)
  • sütési hőfok: 170°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • tepsi mérete: 18 cm

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 102
elküldve: 1
receptkönyvben: 31
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

paleostrawberry

Mióta szakács: 2014.06.27.
15 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
alkalom: születésnap
mikor: mindig
nehézség: könnyű
szezon: nyár
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kalória: átlagos
diéta: gluténmentes
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

barackos torta, barackos ricottás sütemény, cukormentes barackos torta

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

398
gesztenyeliszt 100 g
tojás 4 db
xilit 2 ek
kókuszolaj 1 ek
gluténmentes sütőpor 1 teáskanál
ricotta 250 g
sárgabaracklekvár 4 ek
sárgabarack 5 közepes db
xilit 1 ek