Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Cukkini sokmagvas bundában

Cukkini sokmagvas bundában
Cukkini sokmagvas bundában
40 perc / előkészület: 10 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Anyukámtól tanultam az alapreceptet, én továbbgondoltam a magos változatot.

hozzávalók / 4 adag

Sütőzsiradék

ajánlat

Frissen sülve és már kihűlt állapotban is abbahagyhatatlan, kiadós étel. Lehet mellé rizst is kínálni, de köret nélkül, sima vagy ízesített majonézes mártogatósokkal is nagyon finom.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Meghámozzuk a cukkinit, ujjnyi vastagra felkarikázzuk, a nagyobb magokat kivesszük a közepéből. Megmossuk, majd lesózzuk. A keletkezett nedvességet panírozás előtt leöntjük.
  2. Három, mélyebb tálba elkészítjük a panírozás hozzávalóit, kiöntjük egy tálba a lisztet, a tojásokat felverjük, a magokat a zsemlemorzsával összekeverjük.
  3. A cukkinikorongokat egyszer bepanírozzuk, és közepes lángon aranybarnára sütjük.
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 814
elküldve: 0
receptkönyvben: 9
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Nánásiné Lehner Mónika

Mióta szakács: 2015.08.22.
12 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
szezon: nyár
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
konyhatechnológia: rántott ételek
kategória: tapas
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: meleg előétel
adag: 4 főre
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

rántott cukkini, sült cukkini magos bundában

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

1016
cukkini 1 nagy db
finomliszt 25 dkg
tojás 6 db
zsemlemorzsa 25 dkg
tökmag 5 dkg
napraforgómag 5 dkg
lenmag 2 ek
szezámmag 3 ek
0 ízlés szerint