Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csokis muffin tej- és gluténmentesen

Csokis muffin tej- és gluténmentesen
Csokis muffin tej- és gluténmentesen
40 perc / előkészület: 15 perc sütés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Muffin sütésem folytatása, kicsit másképpen. Az alapanyagokban hajtottam végre egy kis módosítást. Ismét nagy sikere volt!

hozzávalók / 8 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A megmosott almát egy nagy lyukú reszelőn lereszeljük. Az étcsokoládét összetördeljük.
  2. A hozzávalókat az étcsoki kivételével egyneműsítjük egy fakanál segítségével. Ezután előmelegítjük a sütőt 180 fokra (alul-felül sütés).
  3. Muffin papírokba töltjük a kapott masszánkat, majd mindegyik kosárkába csokidarabkákat teszünk.
  4. Ha kellően felmelegedett a sütőnk, 25 percig sütjük. (Most ebből az adagból 28 db muffin lett.)
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 4 110
elküldve: 0
receptkönyvben: 42
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Tej- és gluténmentes konyha

Mióta szakács: 2016.03.08.
68 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, AB0 diéta – A vércsoport
mikor: mindig
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
nehézség: könnyű
kategória: muffin
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kalória: átlagos
diéta: gluténmentes
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: desszert
adag: 8 főre

egyéb elnevezések

csokis muffin, étcsokis muffin, tejmentes muffin, gluténmentes muffin

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

563
rizsliszt 50 dkg
gyümölcscukor 10 dkg
olívaolaj 1.5 dl
tojás 4 db
gluténmentes sütőpor 2 csomag
rizstej 4 dl
cukrozatlan kakaópor 2 ek
étcsokoládé 10 dkg
alma 1 nagy db