Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csirke sombreroval

Csirke sombreroval
Csirke sombreroval
30 perc / előkészület: 10 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Az alaprecept először hús nélkül, köret gyanánt készült, steak mellé, később ebből jött az ötlet, hogy vegyítsük a történetet.

hozzávalók / 2 adag

ajánlat

Nálunk krumplipüré került a tányérra, (bolti) pirított hagymával.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Felszeleteljük csíkokra a hagymát, felkockázzuk a szalonnát és a paprikát. Ezután megpirítjuk ízlés szerint kevés olajon.
  2. Megmossuk, felkockázzuk a csirkemelleket, sózzuk, borsozzuk, majd az előzőleg megpirult egyvelegre öntjük, és tovább pirítjuk, amíg a hús puha nem lesz.
  3. Hozzáadjuk a babos kukoricakonzervet, "rottyantunk" egyet rajta, és kész is.
  • költség: 2000 Ft
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 137
elküldve: 0
receptkönyvben: 47
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Brizsó

Mióta szakács: 2017.01.08.
14 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
költség egy főre: nem olcsó receptek
kalória: magas
fogás: főétel

egyéb elnevezések

babos-kukoricás csirke

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

905
zöldborsó-kukorica zöldségkeverék (konzerv) 1 doboz
vöröshagyma 2 közepes db
csirkemell filé 50 dkg
pritaminpaprika 1 db
császárszalonna 20 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
napraforgó olaj 1 ek