r
Nosalty Logó

Csirke saltimbocca

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Glaser
Csirke saltimbocca
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 20% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 334 kcal
  • 20% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 1337 kcal
  • 20% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 158 kcal
  • 20% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 71% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    39.4 g

Zsír

  • Összesen
    15.6 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    135 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    49490 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    34 mg
  • Kálcium
    12 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    45 mg
  • Foszfor
    327 mg
  • Nátrium
    49070 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    0.8 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    139.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    61 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    14 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    14 micro
  • Kolin:
    126 mg
  • Retinol - A vitamin:
    60 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    11 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 334 kcal
  • 20% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 71% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    157.7 g

Zsír

  • Összesen
    62.4 g
  • Telített zsírsav
    22 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    18 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    541 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    197960 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    137 mg
  • Kálcium
    48 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    181 mg
  • Foszfor
    1307 mg
  • Nátrium
    196279 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.3 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    556.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    246 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    11 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    58 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    56 micro
  • Kolin:
    503 mg
  • Retinol - A vitamin:
    242 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    44 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 1337 kcal
  • 20% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 71% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    18.6 g

Zsír

  • Összesen
    7.4 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    64 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    23316.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    16 mg
  • Kálcium
    6 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    21 mg
  • Foszfor
    154 mg
  • Nátrium
    23119 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    0.4 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    65.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    29 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    7 micro
  • Kolin:
    59 mg
  • Retinol - A vitamin:
    28 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    5 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 158 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A zsályát megmossuk, szárazra töröljük, a leveleit letépkedjük.
  2. A csirkemelleket mossuk, szárazra töröljük, sózzuk, borsozzuk. Mindegyikbe egy-egy zsebet vágunk, melyekbe1-2 zsályalevelet és 1 szelet sonkát teszünk. Hústűvel összetűzzük.
  3. Egy serpenyőben felforrósítjuk az olajat. A húst oldalanként 6 perc alatt megsütjük.
  4. A megmaradt zsályaleveleket az utolsó percben a húshoz tesszük, és együtt tovább sütjük.
  5. A borral felöntjük, felfőzzük,hozzákeverjük a hideg vajat. Sóval, borssal ízesítjük.
  6. A húst a szósszal leöntve tálajuk.
  • Sütés ideje: 12 perc
  • Elkészítettem: 6 alkalommal
  • Receptkönyvben: 61
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 11
  • Össznézettség: 15236
  • Feltöltés dátuma: 2010. június 24.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Habár az eredeti saltimboccához borjúhúst használnak, csirkemellel is elkészíthető.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek