Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Császármorzsa ahogy Bettyke készíti

Császármorzsa ahogy Bettyke készíti
Császármorzsa ahogy Bettyke készíti
25 perc / előkészület: 10 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Gyors, könnyű és isteni finom. Nincs különösebb story hozzá. Egyszerűen csak szeretjük.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hozzávalókat egy tálban jól elkeverjük. Sűrű palacsintatésztát készítünk.
  2. Olajat forrósítunk egy serpenyőben, majd erre öntjük a masszát. Folyamatosan kevergetjük.
  3. A fakanállal addig forgatjuk (törjük), míg teljesen morzsaszerű nem lesz. Közben hagyjuk, hogy kicsi színt kapjon.
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 9
össznézettség: 16 595
elküldve: 0
receptkönyvben: 54
elkészítve: 8/8
Facebookon megjelent: -

szakács

Bettyke

Mióta szakács: 2012.07.08.
55 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig, ebéd, vacsora
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
kategória: édes süti
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

smarni, császármorzsa serpenyőben, daramorzsa

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

1017
rétesliszt 50 dkg
tojás 4 db
tej 5 dl
cukor 2 ek
0 ízlés szerint
napraforgó olaj 2 dl
sárgabaracklekvár 2 ek