Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Creme fraiches medvehagyma pesto leves

Creme fraiches medvehagyma pesto leves
Creme fraiches medvehagyma pesto leves
25 perc / előkészület: 15 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy gyors, tavaszt idéző finom leves.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A kétféle hagymát megtisztítjuk, mossuk. A vöröshagymát apróra vágjuk, az újhagymát vékony karikákra vágjuk.
  2. A kétféle hagymát a vajban üvegesre dinszteljük. Felöntjük a levessel, sóval, borssal, cukorral ízesítjük. Felfőzzük, majd alacsony hőmérsékleten kb. 10 percig főzzük.
  3. A levest botmixerrel pürésítjük, majd hozzákeverjük a creme fraiche-t és a pestot. Sóval, borssal fűszerezzük.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 4 568
elküldve: 0
receptkönyvben: 74
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: levesek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes, tojásmentes
adag: 4 főre
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

medvehagyma pestos krémes leves, medvehagymás leves, zöldséges medvehagyma pestos leves

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

315
vöröshagyma 1 közepes db
újhagyma 2 db
vaj 2 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
cukor 1 csipet
zöldség alaplé 750 ml
medvehagyma pesto 150 g
crème fraîche 100 g