Nosalty Logó

Corn flakes-es csirkeszárny

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Corn flakes-es csirkeszárny
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 13% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 13% Zsír

A húshoz

A bundázáshoz

Összesen 657 Kcal
  • 13% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 13% Zsír

A húshoz

A bundázáshoz

Összesen 1970 Kcal
  • 13% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 13% Zsír

A húshoz

A bundázáshoz

Összesen 154 Kcal
  • 13% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    38.7 g

Zsír

  • Összesen
    40.4 g
  • Telített zsírsav
    15 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    14 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    265 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    882.4 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    39 mg
  • Kálcium
    98 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    42 mg
  • Foszfor
    313 mg
  • Nátrium
    381 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    32.8 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    193.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    438 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    22 mg
  • D vitamin:
    105 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    18 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    256 micro
  • Kolin:
    178 mg
  • Retinol - A vitamin:
    429 micro
  • α-karotin
    13 micro
  • β-karotin
    67 micro
  • β-crypt
    38 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    3 micro
Összesen 657 Kcal
  • 13% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    116 g

Zsír

  • Összesen
    121.2 g
  • Telített zsírsav
    44 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    43 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    17 g
  • Koleszterin
    795 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2647.2 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    116 mg
  • Kálcium
    295 mg
  • Vas
    22 mg
  • Magnézium
    125 mg
  • Foszfor
    938 mg
  • Nátrium
    1142 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    98.4 g
  • Cukor
    16 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    580.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1314 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    7 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    67 mg
  • D vitamin:
    316 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    5 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    55 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    769 micro
  • Kolin:
    535 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1288 micro
  • α-karotin
    38 micro
  • β-karotin
    200 micro
  • β-crypt
    113 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    9 micro
Összesen 1970 Kcal
  • 13% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9 g

Zsír

  • Összesen
    9.4 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    62 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    205.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    23 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    10 mg
  • Foszfor
    73 mg
  • Nátrium
    89 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    7.6 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    45.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    102 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    25 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    60 micro
  • Kolin:
    42 mg
  • Retinol - A vitamin:
    100 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    16 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1 micro
Összesen 154 Kcal

Hozzávalók

A húshoz

A bundázáshoz

Elkészítés

A húshoz

  1. A pipiszárnyakat besózzuk.
  2. A kukoricapelyhet nagyobb zacskóba tesszük, és (én kicsi nyújtófával) összetörjük.
  3. A tejfölbe beletesszük a fokhagymaport, és összekeverjük. Jöhet a mártogatás, mindenhova jusson a pipiszárnyra a tejfölből, végül beleforgatjuk a az összetört pehelybe.
  4. Sütőpapírral bélelt tepsire tesszük, majd alufóliával letakarjuk, és kb 1 óráig sütjük (közben bele lehet leskelődni, mert a pipi nagyságától függ a sütési idő!), ha puha, picit még fólia nélkül pirítjuk.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 60 perc
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 4613
  • Feltöltés dátuma: 2012. november 02.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

A tv-ben láttam még régen, de nem találtam hozzá receptet, így megalkottam. A fiam 3 db-ot (!!!!) betömött, a párom azt mondta, hogy kicsit furcsa, de azért hirtelen elfogyott a tányérjáról mind. Igazából fogalmam nincs, mennyi pelyhet használhattam el, mert csak öntögettem mindent, eléggé jól ráragad, az utolsó szárnyacskára már alig jutott. Megmondom, kicsit féltem, hogy lefolyik vagy megég, de nem, nem kell hozzá 1 csepp olaj sem, gyönyörűen megpuhult. Legalább van még egy nem megszokott étel, amit megcsinálhatok.

Hozzászólások

Törölt felhasználó

nagyon ötletes!! :D

Törölt felhasználó

köszönöm!

Hozzávalók

A húshoz

A bundázáshoz

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Meglepő, de a krumpli elképesztően egészséges, ha jól készíted el

Jellemzően nagyon rossz híre van a krumplinak, és csak kevesen tudják, hogy ha nem zsírban vagy olajban tocsogva, esetleg két kiló vajjal készítik, nagyon is egészséges zöldségről van szó. Sőt, ha a tápanyagsűrűséget nézzük, a burgonya nagyon sok más, sokkal egészségesebbnek tartott zöldséget és gyümölcsöt is kenterbe ver.