r
Nosalty Logó

Chicagói serpenyős pizza

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Tamas
Chicagói serpenyős pizza
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
220 °C
  • 14% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 439 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 2630 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 173 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 59% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    30.5 g

Zsír

  • Összesen
    22 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    63 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1545.4 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    24 mg
  • Kálcium
    300 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    31 mg
  • Foszfor
    297 mg
  • Nátrium
    887 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    37.6 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    130.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    92 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    15 micro
  • Kolin:
    56 mg
  • Retinol - A vitamin:
    75 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    205 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    1830 micro
  • Lut-zea
    64 micro
Összesen 439 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 59% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    183.2 g

Zsír

  • Összesen
    132 g
  • Telített zsírsav
    65 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    36 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    375 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    9272.4 g
  • Cink
    20 mg
  • Szelén
    145 mg
  • Kálcium
    1800 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    188 mg
  • Foszfor
    1783 mg
  • Nátrium
    5324 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    225.3 g
  • Cukor
    26 mg
  • Élelmi rost
    22 mg

VÍZ

  • Összesen
    783.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    551 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    18 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    57 mg
  • D vitamin:
    42 micro
  • K vitamin:
    39 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    23 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    88 micro
  • Kolin:
    334 mg
  • Retinol - A vitamin:
    449 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1228 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    10980 micro
  • Lut-zea
    381 micro
Összesen 2630 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 59% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    12.2 g

Zsír

  • Összesen
    8.8 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    25 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    614.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    119 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    12 mg
  • Foszfor
    118 mg
  • Nátrium
    353 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    14.9 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    52 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    37 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    6 micro
  • Kolin:
    22 mg
  • Retinol - A vitamin:
    30 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    81 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    728 micro
  • Lut-zea
    25 micro
Összesen 173 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Elkészítjük gyorsan a marhahúsos "feltétet" és a paradicsomszószt. Amihez az előbbihez nincs másra szükségünk, mint hagymát felaprítani, majd kevés olívaolajon megdinsztelni, és rádobni a darált marhahúst. Sózni, borsozni és készre sütni.
  2. Közben a paradicsomszószt kevés oregánó társaságában kis lángon megrotyogtatjuk. Majd sózzuk és borsozzuk.
  3. Ha készen vannak a fenti nehezebb műveletek, fogunk egy tortaformát, amibe belenyomkodjuk az előregyártott pizzatésztánkat. Majd fordított sorrendbe beleteszünk mindent.
  4. Először mehet az aljára a mozzarella, majd a szalámi, aztán a darált marhahús, és a végén nyakon öntjük a paradicsomszósszal. A miheztartás végett még megszórjuk parmezánnal, és mehet az előmelegített sütőbe egy 20-25 percre!
  5. Ha kész, hagyjuk picit hűlni, majd kivesszük a formából, és fogyaszthatjuk is.
  • Sütés hőfoka: 220 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Elkészítettem: 10 alkalommal
  • Receptkönyvben: 276
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 10645
  • Feltöltés dátuma: 2019. január 25.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

A pizzát mindenki szereti, de vajon fordítva is elbírjuk képzelni? Persze! Így ni.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

A legfinomabb füstös kence a kenyeredre, az erdélyi zakuszka

Az erdélyi konyha egyik emblematikus fogása, itthon sok helyen ismert, de kevésbé elterjedt finomság, szemben a padlizsánkrémmel. Ez a csodálatos, krémes zakuszka, amelyet ilyenkor ősszel kell nagy mennyiségben készíteni, hogy aztán egész télen remek reggelik, vacsorák alapja, húsos és zöldséges ételek kísérője, tészták feltétje legyen.