Pizzatészta

A tökéletes pizzatészta titkát csak az olaszok ismerik. Ennek a tésztának sok mindent kell vinnie a vállán. Kerül rá szósz, mindenféle alapanyagok és a tészta még mindig ropogós. Az eredeti olasz pizzatészta receptje elérhető az interneten és akkor nem kell csomagoltat venni. Ne feledjük, a pizza lelke a tésztában van.
Bármikor.
Száraz helyen.
fehérjetartalom
10 g
zsírtartalom
3 g
szénhidráttartalom
49 g
víztartalom
0 g
Nátrium
671 mg
fehérje
10 g
Zsír
telített zsírsav
3 g
ásványi anyagok
Nátrium
671 mg
szénhidrát
rost
3 g
cukor
3 g
vitaminok
Savanyú íze és szokatlan állaga sokakat eltántorít a kefírfogyasztástól, pedig ez a fermentált ital az egyik legegészségesebb tejtermék.
Kremmer MagdiSzeptember végére is gyors fogásokat tartogatunk: csirkemellel főzünk és sütünk, mert ez a kedvenc húsfajtátok. Mutatunk klasszikus és különleges csirkés leveseket, villám csirkemelles főételeket, de minden napra jut édesség is, nyugalom. Együnk együtt ezen a héten is!
NosaltyHa te is gyakran érzel éhséget – sokszor olyankor is, amikor nem lenne indokolt –, akkor érdemes képben lenned azzal, hogy mi minden válthatja ki ezt a reakciót.
Szabó AnnaMind a tíz ujját megnyaljhatja, aki részt vesz a mai lakoma elfogyasztásában: elsőnek betyárleves érkezik, amit szaftos oldalas és végül szilvás rétes követ.
Olcsóak, laktatóak és finomak! Sokat gondolkodtunk, hogy mit is írhatnánk még ezekről a tésztákról, de szerintünk magukért beszélnek az ételfotók!
Itt az ideje, hogy te is elsajátítsd a tudást, aminek birtokában felismerheted, ha „mű" a paradicsom.