Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Céklás tzatziki

Céklás tzatziki
Céklás tzatziki
40 perc / előkészület: 10 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A tzatzikinek a céklás változata, így is nagyon finom.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A céklát durvára reszeljük, egy szűrőbe tesszük, és hagyjuk szűrődni.
  2. A túrót a joghurttal, olajjal és a citromlével simára keverjük. Hozzákeverjük az áttört fokhagymát, a kaprot, a citromhéjat és a leszűrődött céklát. Sóval, borssal ízesítsük. Legalább 2 órára betesszük a hűtőbe.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 6 296
elküldve: 1
receptkönyvben: 66
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, karácsonyi hidegtálak, szilveszter
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: köret

egyéb elnevezések

tzatziki céklából, joghurtos-túrós céklasaláta

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

143
cékla 2 db
joghurt 100 g
tehéntúró 150 g
fokhagyma 2 gerezd
kapor 1 ek
citromlé 1 ek
citromhéj 0.5 citromból nyert
olívaolaj 2 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint