Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Burgonyás omlett

Burgonyás omlett
Burgonyás omlett
60 perc / előkészület: 20 perc sütés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Igazi nyári finomság:)

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Burgonyát megpucoljuk és felkockázzuk. Felforrósított olajon megdinszteljük, fedő alatt tovább sütjük, míg pici színt kap. Közben többször kevergetjük.
  2. Közben megpucoljuk a hagymát és felszeleteljük a virslivel együtt. Megmosott paradicsomot cikkekre vágjuk, újhagymát zöldjével együtt felkarikázzuk.
  3. Mindezt a burgonyához adjuk, és hagyjuk pirulni.
  4. Közben a tojásokat összekeverjük a krémsajttal, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk és a burgonyára öntjük, és készre sütjük.
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 20 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 828
elküldve: 0
receptkönyvben: 79
elkészítve: 4/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1132 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig, reggeli, uzsonna, vacsora
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
szakács elkészítette: család kedvence receptek
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

krumplis tojás, virslis rántotta krumplival

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

603
burgonya 80 dkg
vöröshagyma 2 közepes db
virsli 30 dkg
paradicsom 3 közepes db
újhagyma 4 közepes db
tojás 6 db
tömlős krémsajt 10 dkg
napraforgó olaj 5 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint