Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Bundáskenyér 4.

Bundáskenyér 4.
Bundáskenyér 4.
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nincs jobb egy finom bundáskenyérnél.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Felszeleteljük a kenyereket.
  2. Az 1 db tojást felverjük a sóval és a tejjel.
  3. Olajat öntünk a serpenyőbe, és megvárjuk, amíg forró lesz.
  4. A kenyereknek csak az egyik oldalát mártogatjuk bele a tojásba, majd a forró olajba rakjuk.
  5. Először a tojásos oldalát rakjuk az olajba, majd miután jól átsült, átforditjuk a másik oldalára.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 7
össznézettség: 11 774
elküldve: 1
receptkönyvben: 27
elkészítve: 0/2
Facebookon megjelent: -

szakács

DonSniper

Mióta szakács: 2011.06.24.
4 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: reggeli, uzsonna, vacsora
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: szendvics
adag: 2 főre
fogás: meleg előétel

egyéb elnevezések

félig pirítós- félig bundás kenyér, bundás pirítós

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

donsniper
DonSniper / donsniper Tue, 2011-07-05 21:28

Azért mert az egyik oldala tojásos és a másik oldala pirítós lesz ha csak az egyik oldalát sütőt meg .

244
kenyér 2 szelet
tojás 1 db
napraforgó olaj 2 ek
tej 1 ek
1 csipet