Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Borsos-rozmaringos sült burgonya

Borsos-rozmaringos sült burgonya
Borsos-rozmaringos sült burgonya
32 perc / előkészület: 2 perc főzés: 10 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Köret 3-ként szerpelt az ebédnél.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A burgonyát sós vízben félkészre főzzük, hámozzuk.
  2. Tűzálló tálba tesszük, megszórjuk sóval, frissen őrölt borssal, rozmaringgal, tetejére kacsazsírt csurgatunk.
  3. Előmelegített sütőben pirosra sütjük.
  • sütési hőfok: 180°C
  • tepsi mérete: 20x30 cm
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 11 075
elküldve: 1
receptkönyvben: 177
elkészítve: 7/9
Facebookon megjelent: -

szakács

Évi néni

Mióta szakács: 2011.07.24.
1829 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: köret
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

kacsazsíron sült burgonya, rozmaringos krumpli

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

182
burgonya 8 db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
rozmaring 0 ízlés szerint
kacsazsír 2 ek