Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Bolognai szószos brassói aprópecsenye

Bolognai szószos brassói aprópecsenye
Bolognai szószos brassói aprópecsenye
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A mennyiség egy kicsit soknak tűnhet, de mi nagy család vagyunk (5 fő, és nemsokára 6-an leszünk). Az a lényeg szerintem, hogy 1-1 arányban legyen a husi meg a krumpli.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A husit és a hagymát felaprítjuk. A husit jó apróra, a hagymát csak csíkokra.
  2. Együtt beleszórjuk egy tepsibe, megsózzuk, és mehet az 180'C-ra előmelegített sütőbe. Fél óránként megkeverjük. Húsfüggő is, hogy meddig sütjük, de kb. 1-1,5 óra alatt megsül. Nem kell alá semmi zsiradék, saját szaftjában sül, ezért kell sűrűn kevergetni, nehogy megégjen.
  3. Közben megpucoljuk a burgonyát, és szintén apró kockákra vágjuk, majd kisütjük az olajban.
  4. Ha megsült a hús, megszórjuk egy kis borssal, és összekeverjük a krumplival meg a bolognai szósszal, és kész. Jó étvágyat hozzá!
  • sütési hőfok: 180°C
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 15 274
elküldve: 2
receptkönyvben: 36
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Bakonyiné

Mióta szakács: 2013.03.07.
3 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

BB aprópecsenye, Bolognai-Brassói aprópecsenye, bolognai szószos brassói, brassói aprópecsenye bolognaival

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

1917
sertéslapocka 2.5 kg
burgonya 2.5 kg
vöröshagyma 4 közepes db
bolognai szósz 425 g
bors 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint