Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Bolognai penne egytál

Bolognai penne egytál
Bolognai penne egytál
50 perc / előkészület: 10 perc főzés: 15 perc sütés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ideális, amikor gyorsan kell vacsorát vagy ebédet készíteni!

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A darált húst egy kevés olajon kb. 20-25 perc alatt készre sütjük.
  2. Hozzáadjuk a vizet, megsózzuk, majd hozzáadjuk a sűrített paradicsomot, és elkeverjük vele.
  3. Ezután hozzáadjuk az alapot, elkeverjük vele, és kb. 3-4 perc alatt készre főzzük.
  4. Teszünk fel vizet a tésztának, adunk hozzá olajat és sót.
  5. Ha forr a víz, akkor beleöntjük a tésztát, és 15-20 perc alatt puhára főzzük.
  6. Leszűrjük, majd a kész szószt a tésztára öntjük, és elkeverjük vele.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 5 238
elküldve: 0
receptkönyvben: 15
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Nadika

Mióta szakács: 2013.01.15.
13 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes
kategória: tészta
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

bolognai penne, bolognai tészta alapporból, paradicsomos húsos tészta

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

904
darált sertéshús 50 dkg
napraforgó olaj 2 ek
penne 50 dkg
bolognai alap 1 csomag
sűrített paradicsom 70 dkg
víz 7 dl
0 ízlés szerint