r
Nosalty Logó

Barackos túrókocka Koi konyhájából

NS
Barackos túrókocka Koi konyhájából
adag
Idő
p
Költség
olcsó
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

339
Kalória
11g
Fehérje
38.7g
Szénhidrát
15.9g
Zsír
73.7g
Víz
116.9g
Koleszterin
625mg
Élelmi rost
29.8g
Cukor
  • 8% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 11% Zsír

A tésztához

A krémhez

Összesen 339 kcal
  • 8% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 11% Zsír

A tésztához

A krémhez

Összesen 4057 kcal
  • 8% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 11% Zsír

A tésztához

A krémhez

Összesen 232 kcal
  • 8% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 53% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Cink
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    11 g

Zsír

  • Összesen
    15.9 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    117 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    722.2 g
  • Cink
    109 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    128 mg
  • Vas
    84 mg
  • Magnézium
    10 mg
  • Foszfor
    244 mg
  • Nátrium
    129 mg
  • Réz
    4 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    38.7 g
  • Cukor
    30 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

Víz

  • Összesen
    73.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    132 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    20 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    10 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    50 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    17 micro
  • Kolin:
    75 mg
  • Retinol - A vitamin:
    123 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    103 micro
  • β-crypt
    24 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    132 micro
Összesen 339 kcal
  • 8% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 53% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Cink
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    131.8 g

Zsír

  • Összesen
    190.2 g
  • Telített zsírsav
    106 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    48 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    12 g
  • Koleszterin
    1403 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    8666.1 g
  • Cink
    1305 mg
  • Szelén
    133 mg
  • Kálcium
    1533 mg
  • Vas
    1009 mg
  • Magnézium
    116 mg
  • Foszfor
    2927 mg
  • Nátrium
    1551 mg
  • Réz
    51 mg
  • Mangán
    41 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    464.6 g
  • Cukor
    357 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

Víz

  • Összesen
    884.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1584 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    12 mg
  • C vitamin:
    10 mg
  • D vitamin:
    238 micro
  • K vitamin:
    19 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    125 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    602 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    200 micro
  • Kolin:
    906 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1471 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1236 micro
  • β-crypt
    284 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1582 micro
Összesen 4057 kcal
  • 8% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 53% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Cink
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.6 g

Zsír

  • Összesen
    10.9 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    81 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    497.5 g
  • Cink
    75 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    88 mg
  • Vas
    58 mg
  • Magnézium
    7 mg
  • Foszfor
    168 mg
  • Nátrium
    89 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    26.7 g
  • Cukor
    20 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

Víz

  • Összesen
    50.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    91 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    14 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    7 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    35 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    11 micro
  • Kolin:
    52 mg
  • Retinol - A vitamin:
    84 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    71 micro
  • β-crypt
    16 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    91 micro
Összesen 232 kcal

Elkészítés

A tésztához

  1. A piskótához a tojásokat kettéválasztjuk, a fehérjét felverjük a cukorral, a sárgáját elkeverjük az olajjal, majd összevegyítjük. Végül hozzáadjuk a sütőporos lisztet.
  2. Sütőpapírral bélelt tepsiben 180 fokon megsütjük.
  3. A puha vajat kihabosítjuk a porcukorral, vékonyan csurgatva beleöntjük a cukros baracklevet, végül a citromhéj és a túró is belekerül.
  4. Ha kihűlt a piskóta, meglocsoljuk a tetejét a konzerv levével, majd rákenjük a túrókrémet. Felcikkezzük a barackokat,és szépen rásorakoztatjuk a tetejére!

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 15 p
  • Sütés ideje: 25 p
  • Sütés hőfoka: 180 °C

Néhány órát érdemes a hűtőben pihentetni fogyasztás előtt, hogy jól össze tudjon állni, s finomabb íze legyen!

Nosalty stories

További receptek

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Top Receptek

Lusta asszony somlói galuskája

Nem szükséges hozzá három külön piskóta, rétegezni és éjszakákat pihentetni sem kell: ez a hamis somlói pikk-pakk elkészül, de ugyanúgy hozza azt az élvezeti élményt, mint a ...