r
Nosalty Logó

Barackkehely

Nikol
Barackkehely
adag
Idő
p
Költség
olcsó
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

A pudingos krémhez

A tejszínes krémhez

499
Kalória
5.2g
Fehérje
69.7g
Szénhidrát
22.7g
Zsír
184.8g
Víz
74g
Koleszterin
2.3g
Élelmi rost
52.9g
Cukor
  • 2% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 8% Zsír

A pudingos krémhez

A tejszínes krémhez

Összesen 499 kcal
  • 2% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 8% Zsír

A pudingos krémhez

A tejszínes krémhez

Összesen 1494 kcal
  • 2% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 8% Zsír

A pudingos krémhez

A tejszínes krémhez

Összesen 133 kcal
  • 2% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    5.2 g

Zsír

  • Összesen
    22.7 g
  • Telített zsírsav
    14 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    74 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    325.1 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    1 mg
  • Kálcium
    166 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    61 mg
  • Nátrium
    83 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    69.7 g
  • Cukor
    53 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

Víz

  • Összesen
    184.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    216 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    15 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    8 micro
  • Kolin:
    18 mg
  • Retinol - A vitamin:
    183 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    333 micro
  • β-crypt
    122 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    102 micro
Összesen 499 kcal
  • 2% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    15.7 g

Zsír

  • Összesen
    68 g
  • Telített zsírsav
    42 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    18 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    222 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    975.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    4 mg
  • Kálcium
    497 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    40 mg
  • Foszfor
    183 mg
  • Nátrium
    248 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    209.2 g
  • Cukor
    159 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

Víz

  • Összesen
    554.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    648 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    13 mg
  • D vitamin:
    46 micro
  • K vitamin:
    14 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    23 micro
  • Kolin:
    54 mg
  • Retinol - A vitamin:
    548 micro
  • α-karotin
    5 micro
  • β-karotin
    1000 micro
  • β-crypt
    365 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    305 micro
Összesen 1494 kcal
  • 2% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    1.4 g

Zsír

  • Összesen
    6.1 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    20 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    86.9 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    0 mg
  • Kálcium
    44 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    4 mg
  • Foszfor
    16 mg
  • Nátrium
    22 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    18.6 g
  • Cukor
    14 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

Víz

  • Összesen
    49.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    58 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    2 micro
  • Kolin:
    5 mg
  • Retinol - A vitamin:
    49 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    89 micro
  • β-crypt
    33 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    27 micro
Összesen 133 kcal

Elkészítés

A pudingos krémhez

  1. Vaníliás puding: a szokásos módon elkészítjük, majd folpackkal a tetejét lefedve (hogy ne legyen "bőrös") félretesszük, kicsit hűlni hagyjuk. Addig elkészítjük a tejszínhabot.
  2. Tejszínes krém: 2 dl habtejszínt kb. 15 mp-ig robotgéppel felverünk, majd hozzáadjuk a cukorral és a vaníliás cukorral elkevert habfixáló port, és kemény habbá verjük.
  3. Miután a puding is szobahőmérsékletűre hűlt, jó alaposan összekeverjük az elkészített tejszínhabbal.
  4. A barackokat kockára vágjuk.
  5. Előkészítjük a poharakat vagy a kelyheket, és rétegesen megtöltjük őket: először barack, majd rá a krém és így tovább. A tetejére is barackot teszünk.
  6. Hűtőben kicsit állni hagyjuk. Jó étvágyat hozzá!:)

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 20 p
  • Főzés ideje: 10 p

Párom nagyon szereti az édességeket, ezért is szoktam új dolgokkal kísérletezni. Ez egy gyors, könnyen elkészíthető finomság, amivel biztosan nagy sikert arathat bárki. Bármilyen idény gyümölcsből elkészíthető.

További receptek

Vaníliás grízpuding

A házi vaníliapuding grízzel kiegészített verziója ez, a búzadara pedig valahogyan sokkal otthonosabbá, szinte nosztalgikussá teszi a desszertet. Elkészíteni nem olyan bonyolult, ...

Lakos Benedek

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Top Receptek