r
Nosalty Logó

Barack verrine sárgabarack zselével

NS
Barack verrine sárgabarack zselével
adag
Idő
p
Költség
megfizethető
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

A verrinhez

A sárgabarack zseléhez

407
Kalória
3.7g
Fehérje
50.3g
Szénhidrát
18.1g
Zsír
88.5g
Víz
27.8g
Koleszterin
1.4g
Élelmi rost
37.5g
Cukor
  • 3% Fehérje
  • 31% Szénhidrát
  • 11% Zsír

A verrinhez

A sárgabarack zseléhez

Összesen 407 kcal
  • 3% Fehérje
  • 31% Szénhidrát
  • 11% Zsír

A verrinhez

A sárgabarack zseléhez

Összesen 1626 kcal
  • 3% Fehérje
  • 31% Szénhidrát
  • 11% Zsír

A verrinhez

A sárgabarack zseléhez

Összesen 225 kcal
  • 3% Fehérje
  • 31% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 55% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    3.7 g

Zsír

  • Összesen
    18.1 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    28 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    101.9 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    1 mg
  • Kálcium
    32 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    7 mg
  • Foszfor
    33 mg
  • Nátrium
    28 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    50.3 g
  • Cukor
    37 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

Víz

  • Összesen
    88.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    85 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    12 micro
  • Kolin:
    12 mg
  • Retinol - A vitamin:
    69 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    184 micro
  • β-crypt
    43 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    17 micro
Összesen 407 kcal
  • 3% Fehérje
  • 31% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 55% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    14.7 g

Zsír

  • Összesen
    72.5 g
  • Telített zsírsav
    22 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    111 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    407.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    127 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    27 mg
  • Foszfor
    132 mg
  • Nátrium
    113 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    201.3 g
  • Cukor
    150 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

Víz

  • Összesen
    353.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    342 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    30 mg
  • D vitamin:
    23 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    47 micro
  • Kolin:
    47 mg
  • Retinol - A vitamin:
    274 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    737 micro
  • β-crypt
    170 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    66 micro
Összesen 1626 kcal
  • 3% Fehérje
  • 31% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 55% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    2 g

Zsír

  • Összesen
    10 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    15 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    56.5 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    1 mg
  • Kálcium
    18 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    4 mg
  • Foszfor
    18 mg
  • Nátrium
    16 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    27.9 g
  • Cukor
    21 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

Víz

  • Összesen
    49 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    47 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    6 micro
  • Kolin:
    6 mg
  • Retinol - A vitamin:
    38 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    102 micro
  • β-crypt
    24 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    9 micro
Összesen 225 kcal

Elkészítés

A verrinhez

  1. Vízbe áztatjuk a zselatinlapokat.
  2. Az őszibarackot kockára vágjuk.
  3. A sárgabaracklekvárt felforraljuk a rummal, és a kinyomkodott zselatint feloldjuk benne.
  4. Habbá verjük a tejszínt, a mascarpone-ba forgatjuk, belekeverjük a mandulaaromát, a vaníliás cukrot, a lekvárt, a zöldcitrom levét és héját, és a végén hozzáadjuk az őszibarackot.
  5. A barackkrémet desszertes kelyhekbe vagy megfelelő poharakba, tálkákba adagoljuk, tetejét elsimítjuk, és leöntjük a zselatinos lekvárral.
  6. Hűtőszekrénybe tesszük kb. három órára.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 5 p
  • Főzés ideje: 15 p

 

További receptek

Téli fagyi extra

Íme, az ikonikus téli fagyi, gyerekkorunk bizarr édességeinek fő zászlóvivője! Eredetileg tortabevonós-margarinos krémmel készült, mely a szájpadlásunkra ragadt, mi viszont most luxus ...

Gerzsenyi Flóra

Címlapról ajánljuk

Top Receptek