r
Nosalty Logó

Bácskai rizses hús csirkemellből barna rizzsel

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
NS
Bácskai rizses hús csirkemellből barna rizzsel
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 13% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 352 kcal
  • 13% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 352 kcal
  • 13% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 115 kcal
  • 13% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    37.1 g

Zsír

  • Összesen
    9 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    110 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    670.3 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    39 mg
  • Kálcium
    25 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    89 mg
  • Foszfor
    440 mg
  • Nátrium
    74 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    28.8 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    220.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    42 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    41 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    17 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    36 micro
  • Kolin:
    137 mg
  • Retinol - A vitamin:
    14 micro
  • α-karotin
    59 micro
  • β-karotin
    310 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    1287 micro
  • Lut-zea
    202 micro
Összesen 352 kcal
  • 13% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    37.1 g

Zsír

  • Összesen
    9 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    110 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    670.3 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    39 mg
  • Kálcium
    25 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    89 mg
  • Foszfor
    440 mg
  • Nátrium
    74 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    28.8 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    220.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    42 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    41 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    17 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    36 micro
  • Kolin:
    137 mg
  • Retinol - A vitamin:
    14 micro
  • α-karotin
    59 micro
  • β-karotin
    310 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    1287 micro
  • Lut-zea
    202 micro
Összesen 352 kcal
  • 13% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    12 g

Zsír

  • Összesen
    2.9 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    35 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    216.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    8 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    29 mg
  • Foszfor
    142 mg
  • Nátrium
    24 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    9.3 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    71.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    14 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    13 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    12 micro
  • Kolin:
    44 mg
  • Retinol - A vitamin:
    4 micro
  • α-karotin
    19 micro
  • β-karotin
    100 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    416 micro
  • Lut-zea
    65 micro
Összesen 115 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A rizst főzzük meg félig. A hozzávalókat vágjuk fel.
  2. A kókuszolajon kezdjük el megpirítani a hagymát és a csirkemell kockákat.
  3. Ha a hús már fehér, és a hagyma üveges, öntsünk rá vizet, rotyogtassuk picit, majd mehet bele a paprika és a paradicsom.
  4. Fűszerezzük kedvünkre.
  5. Főzzük így fonnyadásig, majd tegyük bele a rizst is, és főzzük puhára (valószínűleg kelleni fog még bele víz).
  • Elkészítettem: 20 alkalommal
  • Receptkönyvben: 97
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 36909
  • Feltöltés dátuma: 2013. szeptember 16.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Ma a klasszikus ízek kedvelőinek szeretnék ajánlani ezt-azt.;) Tápértékadatok: energia: 329.37 kcal, fehérje: 40.65 g, szénhidrát: 28.56 g, zsír: 5.51 g

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

A retró sajtos tallér titkai: így lesz a legropogósabb és...

A sajtos tallér a magyar konyha egyik kedvelt ropogtatnivalója, amely generációkon át örökített hagyományokon alapul. Ez az egyszerű, mégis rendkívül ízletes snack szinte minden alkalomra illik: legyen szó családi összejövetelről, baráti találkozóról vagy egy egyszerű esti filmezésről. De hogyan vált ez a finomság a magyar háztartások alapvető elemévé, és miért olyan népszerű ma is?

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...