r
Nosalty Logó

Baconnel-sajttal töltött karaj rántva

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Edit
Baconnel-sajttal töltött karaj rántva
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
rántott ételek
  • 14% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 30% Zsír
Összesen 2049 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 30% Zsír
Összesen 8194 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 30% Zsír
Összesen 346 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 30% Zsír
  • 40% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    73.4 g

Zsír

  • Összesen
    157.2 g
  • Telített zsírsav
    34 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    68 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    45 g
  • Koleszterin
    348 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2738.4 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    121 mg
  • Kálcium
    505 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    106 mg
  • Foszfor
    857 mg
  • Nátrium
    1136 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    83.7 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    207 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    223 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    45 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    85 micro
  • K vitamin:
    11 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    19 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    106 micro
  • Kolin:
    250 mg
  • Retinol - A vitamin:
    222 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    15 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    192 micro
Összesen 2049 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 30% Zsír
  • 40% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    293.7 g

Zsír

  • Összesen
    628.6 g
  • Telített zsírsav
    136 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    271 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    182 g
  • Koleszterin
    1393 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    10953.5 g
  • Cink
    27 mg
  • Szelén
    485 mg
  • Kálcium
    2019 mg
  • Vas
    23 mg
  • Magnézium
    422 mg
  • Foszfor
    3429 mg
  • Nátrium
    4542 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    334.8 g
  • Cukor
    18 mg
  • Élelmi rost
    17 mg

VÍZ

  • Összesen
    827.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    892 micro
  • B6 vitamin:
    6 mg
  • B12 Vitamin:
    10 micro
  • E vitamin:
    178 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    340 micro
  • K vitamin:
    45 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    7 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    74 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    424 micro
  • Kolin:
    998 mg
  • Retinol - A vitamin:
    888 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    58 micro
  • β-crypt
    13 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    766 micro
Összesen 8194 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 30% Zsír
  • 40% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    12.4 g

Zsír

  • Összesen
    26.5 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    59 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    461 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    20 mg
  • Kálcium
    85 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    144 mg
  • Nátrium
    191 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    14.1 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    34.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    38 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    14 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    18 micro
  • Kolin:
    42 mg
  • Retinol - A vitamin:
    37 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    2 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    32 micro
Összesen 346 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A karajszeleteket picit sózzuk és zsebeket vágunk késsel, mindha két szeletet szeretnénk vágni belőle, de csak kis rést csinálunk a szélén és belül tágítjuk ki egy kicsit a húst, hogy majd beleférjen a sajt és a bacon. Vigyázzunk, hogy ne szúrjuk át a hús oldalát!
  2. A baconbe tekerjünk egy darabka sajtot és dugjuk be a nyíláson. Egy fokpiszkálóval zárjuk le a szélét és a szokásos modón panírozzuk be (liszt, tojás, zsemlemorzsa).
  3. Forró olajban lassú tűzön süssük szép pirosra.
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 100 alkalommal
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 3
  • 7 napos nézettség: 42
  • Össznézettség: 40065
  • Feltöltés dátuma: 2010. augusztus 31.

Ajánló

Aki szereti a gombát, azt is tehet bele. Nem kell nagyon sózni a húst, mert a bacon elég sós. Én a tojásba is csak egy pici ételízesítőt tettem. Meg lehet bolondítani egy kis szezámmaggal a zsemlemorzsába keverve. Fontos, hogy lassú tűzön süssük, hogy jól átsüljön, hiszen ez kicsit vastag hús így töltve.  Tetszés szerinti körettel kínáljuk. Jó étvágyat hozzá !

Receptjellemzők

Receptkategóriák

A cordon-bleu ihlette ezt a receptet!

Hozzászólások (5)

Törölt felhasználó

SZIA.NEM VAGYOK ÉRTETLEN DE NEM ÉRTEM.TUDNÁL NEKEM RAJZOT KÜLDENI? HOGY LESZ AZ A ZSEB?JO LENNE ELKÉSZITENI.ÜDV.

Edit

Kedves Kezd? :)) Küld el az e-mail címed és küldök egy fotót róla, ha megtalálom :))))Üdv Edit

Edit

Kedves MÉG CSAK KEZD? ! Várom a címed, megvan a fotó :)) lara.edit@freemail.hu ide is írhatsz , ha netán ide nem akarod ki írni az e-mail címed ! Üdv Edit

kismacska

Kedves Laraed! Tudnál nekem is küldeni képet? (laura.szilvasi@gmail.com) Illetve olyan kérdésem lenne még, hogy a csont benne marad? (nemrég ettünk töltött karajt étteremben és nem volt benne csont). Nagyon köszönöm, ha válaszolsz

Edit

Kedves Kismacska !Én csontos karajjal készítettem , de természetesen lehet csont nélkülivel is . Sajnos nincs meg az a képem , de ígérem ha legközelebb ezt készítem lefényképezem és elküldöm Neked:)) Üdv Edit

Edit

Kedves Kismacska ! Megpróbálom leírni hátha érthet?bb . Hüvelykujj vastagságú 15-18 dkg-os csont nélküli vagy csontos hússzelet oldalának közepén a hegyes késsel mélyen beszúrok, és félkörös mozdulattal kitágítom a hús belsejében a vágást vigyázva , hogy ne vágjuk teljesen ketté . Ezzel a módszerrel 2-3 centiméteres bemeneti nyílással, egy jó nagy zsebet kapok a vastag karajszeletben. Üdv Edit

kismacska

Köszönöm a gyors választ! :)

Éva-Anyóca

Kedves Edit! - fantasztikusan fincsi volt, nagyon de nagyon ízlett a családnak, köszönöm, máskor is lesz, de örültem, a családnak ez a finomság ízlett.:) - a gondom, holnap megint f?zni kell, mert a holnapra szánt adagot vacsira fogyasztotta el a kis család.:) - ennyire jól sikerült.:D Szép vasárnapot és következ? hetet kívánok, sok napsütéssel! Éva-Anyóca

Edit

Örülök Évike :)) Puszi Edit

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek