Babfasírt laktózmentes tuninggal
cukormentes
laktózt tartalmaz
glutént tartalmaz
tejet tartalmaz
tojást tartalmaz
Brizsó
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
- 22% Fehérje
- 51% Szénhidrát
- 5% Zsír
Összesen
833
kcal
- 22% Fehérje
- 51% Szénhidrát
- 5% Zsír
Összesen
1665
kcal
- 22% Fehérje
- 51% Szénhidrát
- 5% Zsír
Összesen
316
kcal
- 22% Fehérje
- 51% Szénhidrát
- 5% Zsír
- 22% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Nátrium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 55.3 g
Zsír
-
Összesen 12.1 g
-
Telített zsírsav 5 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 4 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 121 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1873.8 g
-
Cink 7 mg
-
Szelén 20 mg
-
Kálcium 349 mg
-
Vas 14 mg
-
Magnézium 298 mg
-
Foszfor 989 mg
-
Nátrium 193 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 3 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 129.4 g
-
Cukor 5 mg
-
Élelmi rost 31 mg
VÍZ
-
Összesen 55.1 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 117 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 9 mg
-
D vitamin: 25 micro
-
K vitamin: 12 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 4 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 807 micro
-
Kolin: 211 mg
-
Retinol - A vitamin: 117 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 7 micro
-
β-crypt 2 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 138 micro
Összesen
833
kcal
- 22% Fehérje
- 51% Szénhidrát
- 5% Zsír
- 22% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Nátrium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 110.6 g
Zsír
-
Összesen 24.1 g
-
Telített zsírsav 11 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 7 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 4 g
-
Koleszterin 242 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 3747.7 g
-
Cink 14 mg
-
Szelén 40 mg
-
Kálcium 698 mg
-
Vas 29 mg
-
Magnézium 595 mg
-
Foszfor 1978 mg
-
Nátrium 385 mg
-
Réz 3 mg
-
Mangán 5 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 258.9 g
-
Cukor 9 mg
-
Élelmi rost 63 mg
VÍZ
-
Összesen 110.1 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 235 micro
-
B6 vitamin: 2 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 19 mg
-
D vitamin: 50 micro
-
K vitamin: 24 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 3 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 9 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 1614 micro
-
Kolin: 421 mg
-
Retinol - A vitamin: 234 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 15 micro
-
β-crypt 4 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 276 micro
Összesen
1665
kcal
- 22% Fehérje
- 51% Szénhidrát
- 5% Zsír
- 22% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Nátrium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 21 g
Zsír
-
Összesen 4.6 g
-
Telített zsírsav 2 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 1 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 46 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 712.5 g
-
Cink 3 mg
-
Szelén 8 mg
-
Kálcium 133 mg
-
Vas 5 mg
-
Magnézium 113 mg
-
Foszfor 376 mg
-
Nátrium 73 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 49.2 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 12 mg
VÍZ
-
Összesen 20.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 45 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 4 mg
-
D vitamin: 10 micro
-
K vitamin: 5 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 307 micro
-
Kolin: 80 mg
-
Retinol - A vitamin: 44 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 3 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 53 micro
Összesen
316
kcal
Hozzávalók
-
só ízlés szerint
-
fekete bors ízlés szerint
-
1 teáskanál fűszerpaprika
-
1 gerezd fokhagyma
-
1 db tojás
-
5 dkg sajt
Elkészítés
- Botmixerrel közepes állagúra zúzzuk a babot.
- Hozzáadjuk a tojást, fűszereket, végül a zabpelyhet.
- Sütőpapírral bélelt tepsibe halmokat kanalazunk, majd alul-felül sütéssel 15 percig sütjük 180 fokon.
- Laktózmentes sajtot reszelünk a fasírtokra, melyet felül sütéssel 200 fokon pirítunk rájuk.
- Sütés hőfoka: 180 °C
- Sütés módja: alul-felül sütés
- Sütés ideje: 20 perc
- Elkészítettem: 1 alkalommal
- Receptkönyvben: 17
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 0
- Össznézettség: 773
- Feltöltés dátuma: 2017. február 25.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- mikor:
-
- vegetáriánus:
-
- Speciális étrendek:
Brizsó
14 recept
Régen húgom készített nekem egy vendégség alkalmával, azóta sem ettem, így kezembe kellett venni a dolgokat, és elkészíteni saját verziómat.