r
Nosalty Logó

Apple pie 3.

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Apple pie 3.
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
195 °C
  • 2% Fehérje
  • 31% Szénhidrát
  • 23% Zsír
Összesen 448 kcal
  • 2% Fehérje
  • 31% Szénhidrát
  • 23% Zsír
Összesen 2694 kcal
  • 2% Fehérje
  • 31% Szénhidrát
  • 23% Zsír
Összesen 307 kcal
  • 2% Fehérje
  • 31% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 45% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Nátrium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    3.4 g

Zsír

  • Összesen
    30.7 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    15 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    76.9 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    11 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    11 mg
  • Foszfor
    41 mg
  • Nátrium
    3 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    41.5 g
  • Cukor
    16 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    61.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    309 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    36 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    10 mg
  • Retinol - A vitamin:
    288 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    245 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    23 micro
Összesen 448 kcal
  • 2% Fehérje
  • 31% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 45% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Nátrium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    20.2 g

Zsír

  • Összesen
    184.2 g
  • Telített zsírsav
    35 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    88 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    56 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    461.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    61 mg
  • Kálcium
    67 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    64 mg
  • Foszfor
    245 mg
  • Nátrium
    17 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    249 g
  • Cukor
    98 mg
  • Élelmi rost
    14 mg

VÍZ

  • Összesen
    366.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1854 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    21 mg
  • C vitamin:
    17 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    218 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    60 micro
  • Kolin:
    59 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1728 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1470 micro
  • β-crypt
    40 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    137 micro
Összesen 2694 kcal
  • 2% Fehérje
  • 31% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 45% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Nátrium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    2.3 g

Zsír

  • Összesen
    21 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    52.7 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    8 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    7 mg
  • Foszfor
    28 mg
  • Nátrium
    2 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    28.5 g
  • Cukor
    11 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    41.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    212 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    25 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    7 micro
  • Kolin:
    7 mg
  • Retinol - A vitamin:
    197 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    168 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    16 micro
Összesen 307 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Egy tálba morzsoljuk el a lisztet, a cukrot és a margarint. (Ha a tészta kívánja, akkor tegyünk bele egy kis langyos vizet, estleg kicsi tejet.)
  2. A tepsit kenjük ki margarinnal, majd nyomkodjuk bele a tésztát.
  3. A két almát kb. 2-3 mm-es darabokra vágjuk fel és fektessük a tésztára tetszőleges formában.
  4. Szórjuk meg cukorral, fahéjjal és egy evőkanál tejben 1-2 csepp vaníliaaromával.
  5. Süssük addig, amíg az almák kissé behajolnak.
  • Sütés hőfoka: 195 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 30x20x6
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Receptkönyvben: 24
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 4775
  • Feltöltés dátuma: 2011. június 26.

Ajánló

Amikor valami finomat, egyszerűt és nagyon gyorsat szeretnénk összedobni a vendégeknek, és nem akarunk kelesztéssel és tortadíszítéssel bajlódni, ez nagyon jól jön. :)

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Amikor kicsi voltam, anyukám szinte minden vasárnap ezt készítette, mivel egyszerű, gyors és nagyon finom. Persze én egy kicsit átalakítottam ezt a receptet, mert tejet adok hozzá. Eredetileg anyukám anélkül csinálta, mivel hogy tejallergiás voltam. Szóval ez nekem olyan gyerekkori, vasárnapi ebéd feeling-et ad mindig.  

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!