Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ananászos kacsamellsaláta

Ananászos kacsamellsaláta
Ananászos kacsamellsaláta
30 perc / előkészület: 15 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Igazi frissítő saláta, de bármely évszaknak megfelel.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A kacsamellet kockákra vágjuk, sózzuk és borsozzuk, majd felhevített serpenyőben, a saját zsírjában megsütjük.
  2. Az ananászt meghámozzuk, és hasonló méretűre kockázzuk, mint a húst, de a középső kemény részt ne vágjuk bele!
  3. A salátát 4 egyenlő részre osztjuk, ráhalmozzuk a húst, majd a serpenyőben maradt zsiradékon picit megpirított ananászt és a vékonyan felszeletelt fehérrépát, végül a kecskesajtot.
  • elkészítettem: 16 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 545
elküldve: 0
receptkönyvben: 13
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

CulinaRita

Mióta szakács: 2015.04.21.
49 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
konyhatitkok: gourmet
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
kategória: saláta
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

kacsamell saláta, kacsamell saláta ananásszal, gyümölcsös kacsamell saláta

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

308
kacsamell 1 közepes db
rukkola 10 dkg
ananász 1 db
fehérrépa 1 közepes db
kecskesajt 10 dkg
bors 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint