Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Amerikai reggeli juharsziruppal

Amerikai reggeli juharsziruppal
Amerikai reggeli juharsziruppal
20 perc / előkészület: 5 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (5)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Sok-sok évvel ezelőtt egy amerikai szállodában szervírozták nekünk ezt az autentikus amerikai reggelit. Akkor eperrel tálalták, és szerintem azzal finomabb is, de eper híján most áfonyával csináltam. Aki ismer engem, annak nem meglepő, hogy ez az egyik kedvenc reggelim. :) Másoknak morbidnak tűnhet, de én imádom a sós-édes kombinációt.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A zsemléket, mint a bundás kenyeret kisütjük. A felvert tojásba mártjuk, és kisütjük olajban. (Én sütőben csináltam, mert nem szeretem, ha tocsog az olajtól.)
  2. Miközben sül a kenyér, egy serpenyőben kisütjük a baconöket is.
  3. Egy tányérra helyezünk két fél zsemlét, a tetejére kanalazunk egy adag krémsajtot, megszórjuk az áfonyával, megöntözzük a juharsziruppal, és a sült szalonnát mellé vagy a tetejére helyezzük.
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 3 587
elküldve: 0
receptkönyvben: 47
elkészítve: -
Facebookon megjelent: 1

szakács

Monique

Mióta szakács: 2013.04.06.
73 recept

receptjellemzők

konyha: amerikai
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: reggeli
szezon: bármikor
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
receptverseny: Liza, a rókatündér receptverseny
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
fogás: meleg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

bundás kenyér krémsajttal és juharsziruppal, tojásos zsemle krémsajttal és juharsziruppal, amerikai reggeli

Hozzászólások (5)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

433
zsemle 4 db
tojás 2 db
bacon 4 szelet
fekete áfonya 20 dkg
krémsajt 15 dkg
napraforgó olaj 1 ek
juharszirup 4 ek