Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Almás sárgadinnyekrémleves

Almás sárgadinnyekrémleves
Almás sárgadinnyekrémleves
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagy melegben vagy egy fárasztó napon a lehető legjobban esik a nyersen készített, hideg gyümölcsleves, amiben az éltető gyümölcs vitaminja, "sava-borsa" megvan. A recept alapját az itt olvasott sárgadinnyekrémleves adta, de egyszerűsítettem az összetevőkön.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Kivájjuk, és összevágjuk a sárgadinnye belét, valamint lehámozunk, összevágunk 2 almát.
  2. A bélzetet összeturmixoljuk.
  3. Hozzákeverjük a tejszínt és a cukrot, hogy homogén legyen.
  4. Lehámozzuk, majd kockákra vagy karikára vágjuk a maradék almát, és minden tányérba fél-fél almányit belehelyezünk.
  5. Ráöntjük a levest, és hűtőbe tesszük, hogy jó hideg legyen.

  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 8 565
elküldve: 2
receptkönyvben: 178
elkészítve: 5/7
Facebookon megjelent: -

szakács

boribakter

Mióta szakács: 2011.01.23.
2 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
konyha: görög
mikor: mindig
szakács elkészítette: párszor készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
nehézség: könnyű
kategória: levesek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szezon: tavasz
kalória: átlagos
diéta: gluténmentes, tojásmentes
adag: 4 főre
fogás: leves
babakonyha: baba 18-24 hónap

egyéb elnevezések

gyümölcsleves sárgadinnyéből, tejszínes sárgadinnyeleves almával

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

454
sárgadinnye 1.5 kg
gyümölcscukor 1.5 teáskanál
habtejszín 4 dl
alma 4 db