Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Almás-fahéjas és sima gofri

Almás-fahéjas és sima gofri
Almás-fahéjas és sima gofri
35 perc / előkészület: 5 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Kisfiam egyik kedvence.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Finom desszert hétköznap és hétvégén egyaránt.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tojásokat a kristálycukorral összekeverjük.
  2. Hozzáadjuk a felolvasztott margarint.
  3. Ezeket összedolgozzuk, és hozzáadjuk a sütőport és a lisztet.
  4. Csomómentesre keverjük, és fokozatosan tejjel hígítjuk. A palacsintatésztánál sűrűbbnek kell lennie. A tészta egy részét kisütjük gofri sütőben, a másik részéhez fahéjat és reszelt almát adunk.
  5. A sima gofrit mogyorókrémmel, az almás-fahéjasat porcukorral megszórva tálaljuk.
  • elkészítettem: 30 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 4
össznézettség: 6 477
elküldve: 0
receptkönyvben: 19
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: 1

szakács

Nemes-Pádár Csilla

Mióta szakács: 2015.08.25.
9 recept

receptjellemzők

konyha: amerikai
mikor: mindig
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, vasárnapi ebéd
nehézség: könnyű
receptverseny: Nosalty receptverseny
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: palacsinta
szakács elkészítette: család kedvence receptek
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

gofri, almás-fahéjas gofri, édes gofri

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

831
tojás 3 db
cukor 15 dkg
margarin 10 dkg
sütőpor 1 csomag
finomliszt 40 dkg
alma 2 közepes db
fahéj 0 ízlés szerint
tej 3 dl