Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Almás-diós muffin banánnal

Almás-diós muffin banánnal
Almás-diós muffin banánnal
40 perc / előkészület: 15 perc sütés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Olyan sütire vágytam, amiben a dió nem darálva, hanem egészen nagy darabokban van. A dió mellé jöhet az alma, a banán pedig azért került bele, mert már kissé túlérett volt ahhoz, hogy nyersen megegyük. Végül egy nagyon laza tésztájú, kellemes ízű muffin született.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A vajat robotgéppel felhabosítjuk, majd belekeverjük a tojást és a cukrokat.
  2. Hozzáadjuk a joghurtot, a meghámozott, lereszelt almát, a villával összenyomkodott banánt, végül a sütőporral elkevert lisztet és a diót.
  3. A muffinsütő mélyedéseibe papírkapszlikat helyezünk, beletöltjük a masszát, és előmelegített sütőben megsütjük.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 5 636
elküldve: 2
receptkönyvben: 35
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

nemgabi

Mióta szakács: 2011.12.27.
23 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig, tízórai, uzsonna
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, vasárnapi ebéd
nehézség: könnyű
kategória: muffin
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kalória: átlagos
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

gyümölcsös muffin, almás muffin dióval, banános muffin

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

469
finomliszt 15 dkg
dió 5 dkg
banán 2 db
alma 1 db
tojás 1 db
cukor 6 ek
vaníliás cukor 1 csomag
sütőpor 0.5 csomag
joghurt 0.5 dl
vaj 5 dkg