Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Almás császármorzsa Horandrától

Almás császármorzsa Horandrától
Almás császármorzsa Horandrától
20 perc / előkészület: 5 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (8)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Gluténmentes smornit szerettem volna készíteni, amiben nincs cukor, de gyümölcs az igen, így jött ez az ötlet, nagyon egyszerű, és nagyon finom!

hozzávalók / 1 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Lereszeljük az almákat nagy lyukú reszelőn. Hozzáadjuk a kukoricalisztet, a fahéjat és a tojást. Jól összekeverjük.
  2. Felhevítjük a kókuszolajat, ha forró, egyben beleöntjük a masszát, és folyamatosan kevergetve megsütjük.
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 11 121
elküldve: 0
receptkönyvben: 98
elkészítve: 9/9
Facebookon megjelent: -

szakács

Horandra

Mióta szakács: 2013.07.31.
40 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
mikor: reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna
adag: 1 főre
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: magas
fogás: desszert

egyéb elnevezések

almás smarni, smarni almával

Hozzászólások (8)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

tandrea
Boni / tandrea Mon, 2018-02-05 22:06

Ma csináltam meg először és nagyon finom lett. Holnapra is ezt kérte a család. :)
Köszi a receptet!

agica.0529
agica.0529 Sun, 2016-02-07 23:41

Elkészítettem és nagyon finom lett! :) Én is Tefal serpenyőben csináltam és nem ragadt le, szép morzsás lett. Én vajjal csináltam. Köszi a receptet!!! :)

Horandra
Horandra / Horandra Mon, 2016-02-08 07:25

Nagyon-nagyon örülök, hogy ízlett, Nálunk örök kedvenc, és köszönöm, hogy leírtad! :) :)

Évike42
Évike42 Thu, 2015-10-08 20:27

Sziasztok!! Én ma készítettem el vacsora kiegészítőnek, nagyon fincsi lett! Kerámia serpenyőben sütöttem,a fakanálhoz folyamatosan ragadt,de kettővel megoldottam:) Morzsásnak morzsás lett, csak nagyon sok ideig kellett sütni, viszont megérte!! Köszönöm!!:)

Horandra
Horandra / Horandra Mon, 2016-02-08 07:28

Igen, még a gyors változatot nem sikerült kifejleszteni :) , viszont ahogy írtad, nagyon megéri, köszönöm, hogy leírtad! :) :)

mentásfagyi
mentásfagyi Sat, 2015-10-03 16:58

:) lenne kedved eljönnötök? :) Elhozhatnád a serpenyőd is :) Ugyanis, én is Tefal edényben sütöttem, de nem lett morzsás, viszont naggggggyon finom!

mentásfagyi
mentásfagyi Sat, 2015-10-03 15:49

Szia! Nagyon figyelek az étkezésemre, de mindig vágyom arra, hogy olyan ételeket is egyek, amiket "normál" módon nem lehet. Ezért esett a választásom a Te ajánlatodra, nagyon tetszettek a hozzávalók, ezért neki is álltam elkészíteni az imént. Miközben eszegetem, írok egy dícsérő véleményt, mert nagyon finom!
Megpróbáltam az elején kispórolni az összes k.zsírt alóla, de be kellett látnom, hogy nem megy. Valahogy folyamatosan odaragadt a fakanálhoz, egész sütés alatt. Nálad is így volt? Pont ezért volt, hogy a végeredményem nem olyan rózsaszín, mint a Tied, hanem egy kicsit megkapott, itt-ott sötétbarnás, mert folyamatosan azt hittem még nem sült meg egészen :) Az ízén azonban nem változtat, nagyon finom és köszönöm az ötletedet!

Horandra
Horandra / Horandra Sat, 2015-10-03 16:27

Szia! Köszönöm, hogy leírtad, és nagyon örülök annak, hogy ízlett! Én már nagyon-nagyon sokszor megcsináltam, és arra is rájöttem, hogy az edény sem mindegy, amiben készítem, mert a Tefal serpenyőben ilyen szép morzsás lesz,mint a képen de kell az a kókuszolaj mennyiség, amit leírtam, viszont a kerámia serpenyőben hamarabb leég és nem lesz szép morzsás, és ahhoz nem kell ennyi kókuszolaj talán, de folyamatosan figyelni kell, mert hamar leég! Remélem tudtam segíteni! :)

797
alma 2 közepes db
kukoricaliszt 2 evőkanál
fahéj 2 csipet
tojás 1 db
kókuszolaj 5 ek