Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Áfonyalevél-tea csipkebogyóval

Áfonyalevél-tea csipkebogyóval
Áfonyalevél-tea csipkebogyóval
30 perc / előkészület: 5 perc főzés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Az erdeigyümölcs-teák különösen finomak a téli estéken, és nemcsak akkor. Én ezt a párosítást próbáltam ki, és nagyon ízlett.

(Mindig szedni szoktuk az erdei teafüveket, az a titkuk, hogy akkor szedjük le a levelet, amikor érik a gyümölcs, és ez nagyon fontos.)

hozzávalók / 1 adag

ajánlat

Ha szeretnénk, mézet is önthetünk hozzá.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Felforraljuk a vizet, hozzáadjuk az áfonyaleveleket, és hagyjuk tovább főni.
  2. Ha kész, hozzáadjuk a csipkebogyót (hecserlit), a cukrot, és kész is vagyunk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 181
elküldve: 0
receptkönyvben: 3
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Incsifincsi

Mióta szakács: 2018.01.25.
29 recept

receptjellemzők

konyha: erdélyi
mikor: mindig, reggeli, vacsora
adag: 1 főre
kalória: alacsony
szezon: bármikor
kategória: italok
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
fogás: ital

receptkategóriák

egyéb elnevezések

erdeigyümölcs, tea, csipkebogyó, hecserli, áfonya, kokojza

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

58
áfonyalevél 200 g
csipkebogyó 7 db
víz 2 dl
cukor 3 teáskanál