tésztafőzés

Ezt hiányolja a tésztád, ha úgy érzed, nem az igazi

Tésztát főzni pofonegyszerű dolog – gondoljuk legalábbis azért, mert általában összecsapjuk a dolgot, félvállról vesszük a pennék, farfallék és a szószok, mártások főzését. Emiatt pedig gyakran nem is érezzük, hogy mitől lehetne igazán finom a tésztánk: ebben a kérdésben segít a mai Napi Tipp.

Lakos Benedek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Zöldborsófőzelék 1.

Megérkezett a piacokra a zsenge tavaszi zöldborsó. Imádom. Leves múlt héten már készült belőle, most a főzelék a soros. A hagyományos verzió. Legalább is számomra, mert többek ...

Bodzaszörp tartósítószer nélkül

Imádom a bodzát, ezért minden tavasszal alig várom, hogy elkezdődjön a szezonja! Gyerekkorunkban a tesómmal is mindig szedtünk, és míg akkor anyukámnak kellett megcsinálni, addig ma már ...

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...