Íme a nyomós ok, amiért megéri lefagyasztani a tészta főzővizét
A fagyasztás az egyik kedvenc trükkünk, Napi Tippünkben pedig azt is eláruljuk, miért fagyaszd le a tészta főzővizét!
Szász NóriA fagyasztás az egyik kedvenc trükkünk, Napi Tippünkben pedig azt is eláruljuk, miért fagyaszd le a tészta főzővizét!
Szász NóriTésztát főzni pofonegyszerű dolog – gondoljuk legalábbis azért, mert általában összecsapjuk a dolgot, félvállról vesszük a pennék, farfallék és a szószok, mártások főzését. Emiatt pedig gyakran nem is érezzük, hogy mitől lehetne igazán finom a tésztánk: ebben a kérdésben segít a mai Napi Tipp.
Lakos BenedekNapi Tippünkben egy meglepő praktikáról rántjuk le a leplet: ezét előnyös beáztatni a tésztát főzés előtt.
Szász NóriBár a tésztasaláta a világ legegyszerűbb fogásai közé tartozik, ettől független még ezt a nem túl bonyolult ételt is simán el lehet rontani. De ne aggódj, mert mi azért vagyunk most itt, hogy Napi Tippünkben eláruljuk, mitől lehet minden egyes alkalommal tökéletes!
NosaltyNapi Tippünkkel egyszerre spórolhatsz és adhatsz plusz ízt a tésztaételeidnek: ahelyett, hogy friss vízben főznéd, használd a kukorica utána maradt vizet!
NosaltyNapi Tippünkből megtudhatod, mi az a pofonegyszerű trükk, ami biztosan a lábasban tartja a vizet forralásnál!
Szász NóriAz egyik legbosszantóbb dolog, ami történhet veled főzés közben, hogy összetapad az a fránya tészta. A megoldás szerencsére sokkal egyszerűbb, mint gondolnád... Napi Tippünk segítségével te is búcsút inthetsz ennek a problémának!
NosaltyA kutatók végre lerántották a leplet az igazságról, és elárulták, hogy milyen problémákkal járhat, ha megsózzuk a tészta főzővizét.
NosaltyA paradicsomszószos tészta gyakran kerül az asztalunkra, amikor valami gyorsat és egyszerűt szeretnénk ebédelni. E két kvalitás mellett nem mindig helyeződik ugyanekkora hangsúly a minőségre: javítsunk most ezen – hívjuk segítségül az olasz konyhát!
Lakos BenedekNapi Tippünkből kiderül, hogy mi az a meglepő a hozzávaló, amit te lehet, hogy a lefolyóba öntesz, Oprah viszont krémes tésztaszószt készít belőle.
Szász Nóri„Ahány ház, annyi szokás” – tartja a régi mondás, ami a főzésre különösen igaz. Éppen ezért aligha meglepő, hogy míg egyesek sosem hagyják ki a sót a vízből, ha forralnak valamit, addig mások hallani sem akarnak erről.
Szabó AnnaHa már egyszer úgyis annyi tésztát főzünk szinte minden héten, akkor csináljuk rendesen, nemde? Jöjjön néhány pofonegyszerű tipp, amelyek ezt lehetővé teszik majd.
Lakos BenedekManapság minden forint számít, így érdemes az összes létező spórolós trükköt kipróbálni. A most következő Otthon Tippünkben Giorgio Parisi, a 2021-es fizikai Nobel-díj nyertese árulja el saját technikáját.
NosaltyHa valaha fémes ízt éreztél az elkészített szószodban, akkor ez nagy valószínűséggel azért történt, mert egy bizonyos típusú serpenyőt használtál...
NosaltyA göngyölt, aszalt szilvás hús mellé ma nem levest kínálunk, hanem majonézes kukoricasalátát kéksajttal és almával, mely, ha előző napról maradt, az sem baj! A desszert pedig csodás hólabda, kókusszal, csokitetővel.
NosaltyHa azok közé tartozol, akik odafigyelnek az egészségükre, és ezért hajlandóak is tenni, akkor ez az ajánlat neked szól a Lidlből. A legjobb téli immunerősítő most 32 százalékkal olcsóbban kapható!
NosaltyA magas koleszterinszintet nem a zsíros ételek okozzák, annak ellenére, hogy nagyon sokak fejében ez a tévhit él. Táplálkozási szakértő osztja meg gondolatait a magas koleszterinszint okairól.
NosaltyA dióról köztudott, hogy rendkívül egészséges, ezért ajánlott akár napi rendszerességgel fogyasztani belőle. Lassan azonban aranyárban mérik a magyarok kedvenc ropogtatnivalóját, amiből idén rekord alacsony mennyiség termett hazánkban.
A magas koleszterinszintet nem a zsíros ételek okozzák, annak ellenére, hogy nagyon sokak fejében ez a tévhit él. Táplálkozási szakértő osztja meg gondolatait a magas koleszterinszint okairól.
A Lidl Magyarország Kft. a Nemzeti Kereskedelmi és Fogyasztóvédelmi Hatósággal együttműködve elővigyázatosságból visszahívta egy népszerű termékét a boltok polcairól.
A kolozsvári töltött káposzta nem csak karácsonykor esik ám jól...
A párolt lila káposzta remek kísérője a különféle sült húsoknak, például a kacsa elképzelhetetlen nélküle. Ezzel a recepttel könnyedén elkészítheted Te is otthon, bár tény, hogy ...
Nálunk minden Karácsonykor ez a menü. Nagyon szeretjük a kacsát. Addig-addig kísérleteztem a sütéssel, míg rájöttem erre a módszerre. Ahogy írtam a receptben, teljesen kisül a ...