Ezért használj mindig sütőpapírt sütésnél
Napi Tippünkben eláruljuk, miért használj sütésnél mindig sütőpapírt, és hogy milyen eljárással tudod a legbiztosabban kibélelni a sütőformádat.
Szász NóriNapi Tippünkben eláruljuk, miért használj sütésnél mindig sütőpapírt, és hogy milyen eljárással tudod a legbiztosabban kibélelni a sütőformádat.
Szász NóriA sütőpapír sokaknak nem a legjobb barátja a konyhában, nehézkes kezelhetősége miatt. Napi Tippünkben eláruljuk, hogyan barátkozhattok össze, hogy segítségével finomabbnál finomabb sütiket készíthess.
NosaltyA francia konyhaművészet rengeteg olyan egyszerű, de praktikus technikával rendelkezik, ami a te hétköznapjaidat is megkönnyíti majd. Mutatjuk is őket!
NosaltyHalat serpenyőben is könnyen és egyszerűen lehet sütni, a probléma csak ott kezdődik, amikor a bőrös rész leragad az edény aljára... Napi tippünk segítségével elkerülheted ezt a kellemetlenséget, ráadásul csak egy dologra lesz szükséged!
NosaltyVégre nem kell annyi időt tölteni a melegszendvicssütő kitisztításával, napi tippünk egy egyszerű megoldást kínál arra, hogyan lehet finom, nyúlós sajtos szendvicset sütni maszatolás nélkül.
NosaltyEhhez a trükkhöz mindössze egy kis darabka sütőpapírra van szükséged, és többet nem fog kiszáradni a felvágott tortád vagy sütid!
Szász NóriA sült zöldség kiváló köret lehet bármilyen főételhez, azonban minden sütés előtt felmerülhet bennünk a kérdés, hogy milyen módon tegyük a tepsire a felkockázott alapanyagokat. Nos, erre a kérdésre érkezik most válasz, nézzük a tényeket.
Lakos BenedekHa kekszet sütünk, nemcsak az ízesítés és a forma terén adott rengeteg lehetőség, de a tepsi kibélelésére is több módszert használhatunk. De melyik süteményhez melyik módszer a legjobb?
Lakos BenedekA sütés az egyik legmelegebb terep, ha azt fontolgatjuk, szeretnénk a gyerekekkel együtt végezni. A konyhai feladatok közül azonban akad számos teendő, amelyeket ügyesen elvégezhetünk velük, ezeket mutatjuk meg nektek. (x)
HirdetésA macerás halsütés legtöbb problémáját elfelejthetjük, ha a filéket sütőpapírban sütjük meg. Ez a módszer egyszerű, elronthatatlan, az eredmény pedig garantáltan omlós és szaftos hal lesz.
Lakos BenedekHa te is mindig bosszankodsz a sütőpapír megfelelő elhelyezése miatt, akkor egy anyuka trükkje most megszünteti ezt a problémádat.
Liptai LillaKét legnagyobb segítségünk a konyhában a sütőpapír és az alufólia, használatuk azonban nem mindig egyértelmű. Ha egyes esetekben bizonytalanok vagyunk, hogy melyiket válasszuk, ez a cikk eloszlatja a kételyeinket.
Lakos BenedekHa zöldségekről van szó, bevett, hogy sütőpapírra szétpakolva sütjük meg. De mi lenne, ha ehelyett a húsokhoz hasonlóan sütőedényben, hosszú időn át sütnénk őket?
Szász NóriA Pantone 2026-ban is kiválasztotta az év színét, ami ezúttal meglepő módon a fehér egyik árnyalata lett.
Macsuga ViktóriaTélen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.
NosaltyLegyen még fantasztikusabb a karácsonyod, vegyél részt az ALDI egyedülálló nyereményjátékában!
HirdetésA kutatások azt sugallják: az emberi test hőtermelése és szabályozása az ipari forradalom óta elmozdult. Az, hogy ma jobban élünk, tisztább környezetben, kevesebb fertőzéssel és kényelmesebb körülmények között, befolyásolja a testhőnket is.
Klasszikus ízek a magyar konyha legjavából. A lebbencsleves, a velős pacalpörkölt és a somlói is magáért beszél!
A ’90-es évek konyhaszínei újra hódítanak, de most sokkal kifinomultabban, mint valaha. Mutatjuk, hogyan frissítik fel ezek az árnyalatok a konyhát úgy, hogy az egyszerre legyen modern és nosztalgikus.
Ez a tészta többszöri kísérletezés végeredménye, ez a legtökéletesebb. Évek óta ezekkel az arányokkal dolgozom. Egy nagyon jól dolgozható, rugalmas tésztát kapunk, nem ragad, nem ...
Sokan előnyben részesítik a sós rágcsálnivalókat. Én is így vagyok ezzel, mindig a sósat részesítem előnyben. Noha azért eszem édességet is!! Ez a fajta tészta egy dobozba téve, ...
Nem szükséges hozzá három külön piskóta, rétegezni és éjszakákat pihentetni sem kell: ez a hamis somlói pikk-pakk elkészül, de ugyanúgy hozza azt az élvezeti élményt, mint a ...