Ezért használj mindig sütőpapírt sütésnél
Napi Tippünkben eláruljuk, miért használj sütésnél mindig sütőpapírt, és hogy milyen eljárással tudod a legbiztosabban kibélelni a sütőformádat.
Szász NóriNapi Tippünkben eláruljuk, miért használj sütésnél mindig sütőpapírt, és hogy milyen eljárással tudod a legbiztosabban kibélelni a sütőformádat.
Szász NóriA sütőpapír sokaknak nem a legjobb barátja a konyhában, nehézkes kezelhetősége miatt. Napi Tippünkben eláruljuk, hogyan barátkozhattok össze, hogy segítségével finomabbnál finomabb sütiket készíthess.
NosaltyA francia konyhaművészet rengeteg olyan egyszerű, de praktikus technikával rendelkezik, ami a te hétköznapjaidat is megkönnyíti majd. Mutatjuk is őket!
NosaltyHalat serpenyőben is könnyen és egyszerűen lehet sütni, a probléma csak ott kezdődik, amikor a bőrös rész leragad az edény aljára... Napi tippünk segítségével elkerülheted ezt a kellemetlenséget, ráadásul csak egy dologra lesz szükséged!
NosaltyVégre nem kell annyi időt tölteni a melegszendvicssütő kitisztításával, napi tippünk egy egyszerű megoldást kínál arra, hogyan lehet finom, nyúlós sajtos szendvicset sütni maszatolás nélkül.
NosaltyEhhez a trükkhöz mindössze egy kis darabka sütőpapírra van szükséged, és többet nem fog kiszáradni a felvágott tortád vagy sütid!
Szász NóriA sült zöldség kiváló köret lehet bármilyen főételhez, azonban minden sütés előtt felmerülhet bennünk a kérdés, hogy milyen módon tegyük a tepsire a felkockázott alapanyagokat. Nos, erre a kérdésre érkezik most válasz, nézzük a tényeket.
Lakos BenedekHa kekszet sütünk, nemcsak az ízesítés és a forma terén adott rengeteg lehetőség, de a tepsi kibélelésére is több módszert használhatunk. De melyik süteményhez melyik módszer a legjobb?
Lakos BenedekA sütés az egyik legmelegebb terep, ha azt fontolgatjuk, szeretnénk a gyerekekkel együtt végezni. A konyhai feladatok közül azonban akad számos teendő, amelyeket ügyesen elvégezhetünk velük, ezeket mutatjuk meg nektek. (x)
HirdetésA macerás halsütés legtöbb problémáját elfelejthetjük, ha a filéket sütőpapírban sütjük meg. Ez a módszer egyszerű, elronthatatlan, az eredmény pedig garantáltan omlós és szaftos hal lesz.
Lakos BenedekHa te is mindig bosszankodsz a sütőpapír megfelelő elhelyezése miatt, akkor egy anyuka trükkje most megszünteti ezt a problémádat.
Liptai LillaKét legnagyobb segítségünk a konyhában a sütőpapír és az alufólia, használatuk azonban nem mindig egyértelmű. Ha egyes esetekben bizonytalanok vagyunk, hogy melyiket válasszuk, ez a cikk eloszlatja a kételyeinket.
Lakos BenedekHa zöldségekről van szó, bevett, hogy sütőpapírra szétpakolva sütjük meg. De mi lenne, ha ehelyett a húsokhoz hasonlóan sütőedényben, hosszú időn át sütnénk őket?
Szász NóriA tavalyi árhoz képest jóval olcsóbban lehet most tojást venni, de a csirkehús szerelmeseinek is jó hírrel szolgálhatunk.
NosaltyBizony, a gyömbéres keksz nemcsak karácsonykor és télen esik jól, hanem a kicsit borongósabb tavaszi napokon is.
NosaltyHa csak pár egyszerű alapanyagod van otthon, és csupán fél óra áll rendelkezésedre a főzésre, akkor dobj össze egy ízletes zöldséglepénykét. Az alábbi receptek olyan ínycsiklandozóak, hogy biztosan mindenki megtalálja közöttük a neki tetszőt.
NosaltyA lazac igazi szuperélelmiszernek számít, azonban nem ez az egyetlen halfajta, amelyik tele van hasznos tápanyagokkal.
Nézzük, mire érdemes figyelni csirkehúsvásárláskor, hogy semmiképpen ne kerüljön a kosarunkba romlott élelmiszer.
A csirke örök dobogós, ha kedvenc alapanyagainkról van szó: sokan unják, sokan száraznak tartják, de csak rajtunk múlik, hogy variáljuk, mihez esszük, hogyan főzzük-sütjük. Mutatunk 7 receptvariációt a hét minden napjára, csirkével!