Mi magunk is rengeteget tehetünk azért, hogy konyhánk sokkal önállóbb, már-már magától működő legyen. Mutatunk hét trükköt, amit te is bevethetsz otthon.
Nőnap közeledtével szeretnénk megünnepelni azokat az inspiráló nőket, akik a hazai gasztronómiai szcénát színesebbé és ízletesebbé teszik munkájukkal. Elsőként kedvenc vendéglátóhelyeinket gyűjtöttük össze, melyek élén egy-egy meghatározó női alak áll.
Superfood, eszméletlen sok betegség megelőzhető vagy kezelhető vele, de szörpbe, zselébe, lekvárba is nagyszerű alapanyag – így szelídítsd meg a vadóc berkenyét!
Leveses nemzet vagyunk, ha esik, ha fúj, ha szomorúak vagyunk vagy boldogok, a húsleves mindenre gyógyír, és mindenkor támasz. De hogyan készítik a profik? Pesti Istvánt, a tatai Platán Restaurant & Café séfjét és Pohner Ádám séfet kérdeztük.
Nagyon sokáig tartotta magát az az elképzelés, hogy este hat után már nem érdemes enni annak, aki fogyni szeretne, vagy legalább megtartani a súlyát – ez ugyan így ebben a formában nem igaz, de a késő esti evésnek és nassolásnak tényleg lehetnek negatív következményei.