70 éve jobb volt: Ezért voltak klasszisokkal táplálóbbak a zöldségek...
Kutatások támasztják alá, hogy a zöldségekben és gyümölcsökben lévő tápanyagok mennyisége csökkent az elmúlt 70 évben. Mi áll ennek a hátterében?
Németh OrsiKutatások támasztják alá, hogy a zöldségekben és gyümölcsökben lévő tápanyagok mennyisége csökkent az elmúlt 70 évben. Mi áll ennek a hátterében?
Németh OrsiÚgy tűnik, hogy egyre nehezebb növényvédőszer-mentes gyümölcsöt találni a gyerekeknek.
NosaltyA közel-keleti gyümölcsöket nemcsak azért érdemes kipróbálnod, mert hihetetlenül egészségesek és finomak, hanem azért is, mert rendkívül izgalmas ízeket, aromákat tudnak hozzáadni a már jól megszokott ételekhez.
Dimashky-Korompai TímeaA hosszú élet egyik titka a táplálkozásunkban rejlik, így érdemes odafigyelni arra, mit eszünk a mindennapokban.
NosaltyNapi Tippünkben eláruljuk, hogy miért érdemes ráfordítanod az időt, és felvágnod a gyümölcsöt, mielőtt megennéd.
Szász NóriA szürkehályog egy nagyon kellemetlen betegség, így megéri, hogy mindent megtegyünk azért, hogy megelőzzük a kialakulását. Lássuk mely nyári zöldségek lehetnek ebben a segítségünkre!
NosaltyA közkedvelt hazait hamarosan az import válthatja.
NosaltyMár nem kell sokat várnunk, és végre beindul a kedvenc nyári gyümölcsünk szezonja!
NosaltyA cukorbetegeknek igencsak meg kell fontolniuk, milyen gyümölcsöket fogyasztanak.
NosaltyA sajnálatos drágulás hátterében több tényező áll.
NosaltyA globális piacon olyan folyamatok indultak be, ami miatt megemelkedik majd a gyümölcs ára.
NosaltyHa pihentető alvásra vágysz, akkor semmiképpen se egyél narancsot közvetlenül lefekvés előtt. Mondjuk is, hogy miért!
NosaltyA Lidl legújabb akciójával nemcsak spórolhatunk, de az élelmiszerpazarlást is csökkenhetjük.
NosaltyAzt gondoltad a szőlő vásárlásáról és tárolásáról már nem tudsz újat tanulni? Napi tippünkben eláruljuk, mire figyelj, hogy friss szőlőt vegyél, ami nem fog hamar megromlani!
Szász NóriA Pantone 2026-ban is kiválasztotta az év színét, ami ezúttal meglepő módon a fehér egyik árnyalata lett.
Macsuga ViktóriaTélen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.
NosaltyLegyen még fantasztikusabb a karácsonyod, vegyél részt az ALDI egyedülálló nyereményjátékában!
HirdetésA kutatások azt sugallják: az emberi test hőtermelése és szabályozása az ipari forradalom óta elmozdult. Az, hogy ma jobban élünk, tisztább környezetben, kevesebb fertőzéssel és kényelmesebb körülmények között, befolyásolja a testhőnket is.
Klasszikus ízek a magyar konyha legjavából. A lebbencsleves, a velős pacalpörkölt és a somlói is magáért beszél!
A ’90-es évek konyhaszínei újra hódítanak, de most sokkal kifinomultabban, mint valaha. Mutatjuk, hogyan frissítik fel ezek az árnyalatok a konyhát úgy, hogy az egyszerre legyen modern és nosztalgikus.
Ez a tészta többszöri kísérletezés végeredménye, ez a legtökéletesebb. Évek óta ezekkel az arányokkal dolgozom. Egy nagyon jól dolgozható, rugalmas tésztát kapunk, nem ragad, nem ...
Sokan előnyben részesítik a sós rágcsálnivalókat. Én is így vagyok ezzel, mindig a sósat részesítem előnyben. Noha azért eszem édességet is!! Ez a fajta tészta egy dobozba téve, ...
Nem szükséges hozzá három külön piskóta, rétegezni és éjszakákat pihentetni sem kell: ez a hamis somlói pikk-pakk elkészül, de ugyanúgy hozza azt az élvezeti élményt, mint a ...