fagyasztó

4 ok, amiért rendszeresen le kell olvasztani a fagyasztót

A mai hűtők legtöbbje már rendelkezik No Frost funkcióval, ami azt a célt szolgálja, hogy ne képződjön akár több centi vastag jégréteg a fagyasztó oldalán. Ha valakinek régebbi darabja van, és ragaszkodik is ehhez, mert miért válna meg tőle, ha tökéletesen működik, akkor fontos évente legalább egyszer leolvasztani a mélyhűtőt. Máris soroljuk Otthon Tippben az okait!

Balogh Lilla

6 fagyasztós alapvetés, ha csak magadra főzöl

Az okosan feltöltött fagyasztó igazi megváltás egy csak magára főző szakács számára. Ha mindig van mihez nyúlni a mélyhűtőben, hogy valami gyorsat és egyszerűt készítsünk, az jelentősen megkönnyíti az életet. Gyűjtésünkben 6 olyan tanácsot olvashattok, amikkel segítjük a magukra főzőket a konyhában.

Balogh Lilla

Ezt mindenképpen tedd meg a fagyasztóddal tavasz előtt

Mielőtt ismét élvezhetnénk a zsenge tavaszi zöldségeket és gyümölcsöket, érdemes átnézni a fagyasztót, hogy mit fogyasszunk el belőle, amivel még a friss vitaminforrásokig kihúzhatjuk. Vegyük számba, hogy mi, meddig áll el, mit kell előre vennünk ahhoz, hogy ne romoljon meg és ne kelljen kidobni. Az sem mindegy, hogy milyen módon tettük el az élelmiszert, a tartósítás miatt mennyit veszít ásványi anyag- vagy vitamintartalmából, illetve élvezeti értékéből a frisshez képest – tanácsolja a Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége.

Nosalty

Címlapról ajánljuk

További cikkek

5 ínycsiklandozó uzsonna, ami forrólevegős sütőben készül

Az uzsonna általában egy egyszerű szendvicset vagy egy gyorsan bekapott kekszet és almát jelent, de az airfryer segítségével ennél sokkal többet is kihozhatunk belőle. A forrólevegős sütővel ugyanis gyorsan és egyszerűen készíthetünk változatos, isteni és tápláló uzsonnákat, amelyeket akár könnyedén magunkkal is vihetünk.