6 étel, ami mindig legyen a fagyasztódban a profi szakács szerint

A fagyasztó minden olyan ételnek átmeneti otthont adhat, amit épp nem tudunk felhasználni vagy elfogyasztani. Ezzel csökkenthetjük az élelmiszerpazarlásunkat, és sokat spórolhatunk is. De mi az, ami mindig a fagyóba kerüljön? Nézzük meg!

Amikor egy ételből túl sokat főztünk vagy nagyobb mennyiségben vásároltunk be valamiből, a pazarlás és a még fogyasztható élelmiszerek kidobása helyett pakoljuk a fagyasztóba a maradékokat. Kiváló módja ez a spórolásnak is, hiszen később vásárlás helyett csak kiolvaszthatunk egy adag ételt. De melyek azok az élelmiszerek, amelyeknek minden háztartás fagyasztójában ott a helyük? Profi séfek szerint az alábbi 6 dolog ilyen.

Ezek legyenek mindig a fagyasztódban a profi séfek szerint:

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Ezeket a tippeket is fogadd meg:

Legújabb receptek

Citromos és narancsos fánkcsigák

Arancini i limoncini di carnevale, így hívják Olaszországban ezeket a citrom- és narancshéjas cukorral csavart fánkokat. Érdemes mindkét citrushéjat bevetni, mert isteni lesz tőlük a ...

Téli caprese saláta

A napfényes nyár zamatos, lédús paradicsomokkal és friss bazsalikommal teli caprese salátái jelenleg szinte elérhetetlenek: készítsünk inkább egy szezonális, téli verziót. Ehhez nem ...

Címlapról ajánljuk

Trónfosztás: már nem az olasz a legnépszerűbb konyha a világon

Az olaszoknak köszönhetjük a pizzát és talán a legsokoldalúbb komfortkaját, a tésztát, ami egyszerre tud fényűző és filléres finomság is lenni. Most azonban úgy tűnik, trónfosztásra került sor, ugyanis egy friss felmérés szerint már nem az olasz a legnépszerűbb konyha a világon, hanem épp egy másik mediterrán nemzet gasztronómiája mozgatja meg az emberek ízlelőbimbóit.

Szász Nóri

További cikkek

Top Receptek

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...