étteremajánló

6 halsütő, ahol ropogós, és nem túl olajos HEKKET kapunk

Hekket kisvendéglőkben és éttermekben is készítenek, de igazi népi kedvenc a vízparti büféknek és egyszerű étkezdéknek köszönhetően lett. Érdemes feljegyezni magunknak, hogy hol működnek a legjobb sütödék, és ha a környéken járunk, nyaralunk vagy kirándulunk, máris van egy tuti hely a tarsolyunkban. Íme.

Nosalty

7 hely, ahol étlapon tartják a RETRÓ magyar hamburgert

A burgerforradalom jött, látott és győzött. Régóta nem kell a nyakunkba venni a várost, hogy minőségi burgerre leljünk. Néha azonban olyan jó elmélázni a régmúlt burgereken. Amikor még ismeretlen volt a kézműves buci fogalma, és Amerika kedvencét itthon savanyú uborkával, csalamádéval és bolti mustárral, ketchuppal utánoztuk. De hol lehet mostanában jóféle retró burgert kapni?

Nosalty

10 vidéki étterem, ahol nagyböjt alatt is csodálatosat ehetünk

Nagyböjt alatt sokan csak péntekenként hagyják el a húst, mások a böjt teljes ideje alatt áttérnek a vegetáriánus táplálkozásra. Bár ez az időszak az önmegtartóztatásról szól, a böjti időszak alatt is ehetünk jókat. Olyan helyeket ajánlunk országszerte, ahol könnyedebb alapanyagokból, halakból és zöldségekből is remekül főznek.

Nosalty

Címlapról ajánljuk

További cikkek