alapanyag

Bemutatkozik az erdélyi churut, a leveseid új kedvenc ízesítője

Erdély gasztronómiája csak az elmúlt években kezdett a nagyobb nyilvánosság rivaldafényébe lépni, egyre többen megismerkednek a tradicionális fogásokkal, elkészítési módszerekkel és alapanyagokkal. Persze ettől függetlenül a konyha szinte minden eleme többszáz-többezer évre visszanyúló hagyományokkal rendelkezik. A churut (ejtsd: hurut) is ilyen: az örmények tradicionális ízesítője abszolút a múltból jön, mégis minden modern konyhában ott a helye!

Nosalty

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...