Manapság már a legtöbb boltban kapható többféle olajbogyó is: zöldek, barnák, feketék, magozottak, töltöttek, olajosak, ecetesek és még sorolhatnánk. Odáig általában el is jutunk, hogy megvegyünk belőlük egy-két üveggel, azonban nem sokkal később akadályba ütközünk: néhány tál görög saláta után megfeledkezünk az olajbogyóról – a legtöbbször sajnos csak amiatt, mert nem tudunk vele mit kezdeni. Na, de ennek most vége: 5 olyan elkészítési módot olvashatunk a cikkben, amelyek segítségével a bogyók végre a salátán kívül más ételekben is landolhatnak.
Nézd meg galériánkban az olajbogyó felhasználásának ötleteit:
Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!
További izgalmas konyhai ötletek várnak: